Födelsedagar....

Hemma en snabb sväng igen, som vanligt =)
Padre fick hjälpa med att fixa skrutten igen, avgassystemet BÖR ju sitta fast under bilen =D Ja, okej då, det satt fast men knappt.

Förra helgen blev det kalas för hela slanten, fredagen ägnades bl.a. åt tårtbakning. Jag bestämmde innehållet och fixade det, Thias fick vara dekoratör. Fiiin blev den, och lika god som den såg ut... Vi totalstädade även lägenheten för alla gäster och möblerade om i vardagsrummet. Det blev mycket mysigare och det var inte bara vi som tyckte det. Dessutom gjorde vi plats åt min data som ska dit när Matthias äntligen fixar internet =)

På lördagen for vi först till Thias "famma" och åt tårta, småkakor och glass med jordgubbar. Smarrigt värre men sen var vi mätta. Efter det tog vi en sväng till Rörön och Thias mamma och lillebror Elias. Bjöd på rester av tårta och kikade på en liten söt harunge. Tyvärr var han ju rädd också så det blev bara kikning. Och senare på kvällen kom Loppan och fick vara försökskanin på tårtan. Och eftersom hon tyckte om den vågade vi ha kvar den till nästa besök =)
Och söndagen följde i samma bana, padre m.fl. våldsgästade tidigt på morgonen... Jaa, eller typ runt 11 ^^ Så det var tur vi pallrade oss upp så vi hann snabbfixa klart allt. Tröjan till Thias ( från pappa ) vart lyckad och Thias skrattade åt den. Den är verkligen väldigt stygg, kanske blir bild på den senare...
Och efter allt kalasande var vi ju lite trötta så vi slappade bara resten av dagen =)

Och nu är det helg igen, sen är det semester, wohoo! Ska till Fäviken imorn, och på onsdag bär det iväg till "the big city in Sweden" och mammsen. Längtar som en tok och det ska blir kul att presentera Matthias för nästan hela resten av familjet. Sen lär det nog kunna bli flytt resten av semestern, suck. Hatar att flytta!!! Förhoppningsvs förbarmar sej vädergudarna också så det kan bli lite sol och bad, och fiske för älsklingen, under mina stackars två veckor!

Nej nu vill mannen ha datan igen, aldrig får jag ha nått ifred ;D

Puss




Fin va? Det finns nog en liten konstnär i min bejbii iallafall.

   

Ommöbleringen som blev så bra =)

 

Smygbilder jag tog hemma hos padre.

 

Änglaljus på älsklingen = *
Vardagen |
Upp