Fryst häcken av mej har jag!

Hehe, menmen vad gör man inte för sin älskade? ^^

Igår var vi ju på Draupner. Roligt hade jag trots lite folk och en lugn kväll. Imitations spelade och fick till ett jäkla drag senare efter pausen. Och i pausen blev vi underhållna av, ehhh, en barnartist?! Ja, han var som han var med skumma låtar och mysko moves! xD
En liten dans blev det också, en hederlig, gammal skoldiskotryckare tog vi oss på sista låten. Mysigt värre!

  
Outfiten var vi båda nöjda med. Thias kanske liiiite för nöjd =P

  

Idag blev det till att sitta på läktaren på Galhammarudden och frysa med Kalle och Jessie ( tack för att ni höll mej sällskap! ) för att hejja på hjärtat. Sista matchen för säsongen för Bergs IK. Såg mörkt ut ett tag, stod 3-1 till Häggenås men Berg lyckades vända det till 3-3 så det slutatde oavgjort. För att vara så otroligt ointresserad av att titta på fotboll tyckte jag det var väldigt spännande och jag satt nog och svor och bet på naglarna lite ; )
Credit till hela laget, men mest till bejbii som klarade hela matchen trots låret!
Efter det blev det snabbkäkning på Draupner med Kalle och Jessie innan Kalle skulle fara till jobbet.

   
 
Som sagt, fart var det trots sträckning i låret!
Dukki älskling!


Hehe, man kan ju undra vad han gör här... =P

Resten av kvällen har vi mest tagit det lugnt. Smaskat lite godis och tittat på Over the hedge och lite tv.

Snart är det dags för sängen och back to reality imorn =/
Och inte har jag övat på gitarren heller, fy på mej!

Puss

Vardagen | | 2 kommentarer

Jajjemus!

Nu var det helg igen, eller ja den började ju igår för min del =P

I tisdags var det en otroligt nervös Sandra som for in till staden. Besikning av bilen stod på dagen schema...
Men int had je behövt oroe meg int!
Den gick igenom med nästan blanka papper, bara samma fel som förra året och det var "på bra att veta", sådåså! Gissa om jag blev glad! Hade inte orkat fixa en massa med den, inte råd heller för den delen.

Sen har veckan bara flytit på, har gått ganska bra på jobbet men less är jag! Vill inte bara sitta still längre... Men men, jobb är jobb.

Igår drog vi in till staden igen, till marknad och nyöppning av Gina Tricot och Cubus. Trångt som faen var det så jag orkade inte kolla så mye skulle ju bara ha rosa leggings. Efter mycket om och men hittade jag faktiskt dom perfekta, på HM, hehe. Så det blir nog till att ha dom ikväll, på Draupner, men jag har ju liksom inte bestämmt vad jag ska ha till än =/ Hmm, får fundera lite på de. Antingen svart tunika eller svart kjol och fox t-shirt... Svårt val, men jag vet vad Thias vill att jag ska ta... Han har inte såå stor lust att behöva vakta mej hela kvällen, hihi.

Och imorn blir det slutmatch för Berg och Thias ska spela. Så han ska försöka ta det lugnt ikväll... Tillåt mej att vara skeptiskt! =D Vi får se hur det går, ska bli kul att se han spela iaf!

Nu ska jag ta och städa lite.

Puss
Vardagen | | Kommentera

Nu jävlar!

Är jag less på att vara deprimerad och känna att jag knappt har något att leva för!
Har äntligen tagit itu med Stepin ochavslutat mitt medlemskap. Och se vad som händer; jag fick äntligen orken att börja träna igen! Så nu är det jogging som gäller. Var ute 2 dagar iaf i veckan som var och som vanligt ökar jag mina prestationer otroligt snabbt när jag väl sätter igång. Fick däremot ett smärre problem, men det är nu löst med hjälp av cykelbyxor. Ja, du läste rätt, cykelbyxor! ^^ Så till veckan är det dags igen, upptäckte ju att jag mådde så mycket bättre när jag varit ute på min lilla runda!

Sen löste jag mitt " jag-är-värdelös-jag-kan-ingenting-problem". Thias och jag investerade i en gitarr idag när vi gick på staden. Impulsivt värre, men sån är ju jag! Så jag ska alltså lära mej spela gitarr! Sen kan jag säga att jag kan DET iaf. =) Och så får jag ju något att tjura på med när jag inte har något att göra.
För så har det ju varit de senaste veckorna, när hjärtat mitt har varit borta har jag inte kunnat ta mej för nånting. Så nu minsann ska jag lära mej spela gitarr själv, så det så! ( och skratta inte åt mej, tro på mej istället! )
Har varit riktigt duktig och övat också, kan två accord hittills utantill. Nu var det bara resten kvar, hehe.

Imorn blir det till att åka till padre igen. Thias ska tvätta och vaxa sin bile och jag ska kika igenom lite mer saker som jag har kvar. Söndag är inget bestämt, kanske en vilodag? Om jag har tur får jag det iaf...

Jaja nu ska jag kidnappa tillbaka min (mest iaf) gitarr. =D  
Visst är den fiiin? Gillar bandet och så ser man faktiskt mitt rosa plektrum uppe vid stallet!


Thias leker cool =P

 
Min, min, MIN! Hihi =D


Puss, från en mer glad Sandra!

Vardagen | | En kommentar
Upp