Inzight

Igår tog jag, Matthias och Tessan en sväng till lokala puben för att kika på en av mina jobbarkompisars band. Vi har sett dom förut, i Svensta, men nu var det några nya medlemar. Måste säga att den nya sångaren var mycket bättre än förra och att jag är otroligt imponerad av hans röst! Och som Thias sa; hela bandet kändes tightare.
Helnykter var jag eftersom jag inte hade lust att dricka, men känslig som jag är räckte nog nästa spritångorna och jag var typ skenbakis idag xD Jag hade fruktansvärt roligt och trevligt iaf, jag klarar mej utan fyllan jag. Då kan man ju roa sej med att smygkika på alla som verkligen inte är nykter samt komma ihåg allt dagen efter ;) Och jag tror nästan Ragnarök (i Brunflo) slog Draupner (i Svenstavik) i lantispub. Men det är så jag gillar´t och föredrar det framför de fiiiina krogarna i staden! Jäkligt kul med alla blandade åldrar också.
 
Förbaskat svårt att få en bra bild, massa folk i vägen hela tiden =)
 
Hade på mej min nya skjorta och korsetten + leggings och stövlar och fick faktiskt mycket beröm för denna outfit, kändes bra! Dock ingen bild så ni får föreställa er. =)
Och på tal om korsetter, jäklar vad jag trivdes i det där! Kanske jag äntligen hittat min stil? Skjorta, korsett och leggings eller jeans... Kanske bli lite kvinnlig och mer vuxen? Vi får väl se, ombytliga Sandra studsar ju runt i allt som finns snart! ^^
 
Imorn blir det till att åka på möte på jobbet och se om framtiden min avgörs, stanna kvar eller bli varslad?
Vardagen | | Kommentera
Upp