Käre Gud

Öppet brev:
Nästa gång jag får för mej att spela på hästar eller lotto, eller helt enkelt bara testar lyckan med en trisslott, kan du då inte vara så himla vänlig och göra så att jag vinner en (enorm) massa pengar? Jag tycker verkligen att jag behöver detta så jag kan få köpa alla fina saker jag vill ha och bygga mitt drömhus samt skaffa den där superlyxiga takvåningen med snedtak och sovloft! Jag skulle även skänka några miljoner för att rädda en massa djur, det låter väl bra?
Du kan väl tänka på saken, så håller jag tummarna!
 
Hehe, nej jag vet att man inte ska driva med religionen sådär men just nu hade jag svårt att låta bli.
Jag har nämligen hittat min drömkappa och den bara ropar efter mej. Dock skulle väl priset hamna på runt 8-9000 kr och det är en ganska så saftig summa. Meeeen, jag vill ju verkligen ha den!
 
Bilderna kommer härifrån
Den kommer alltså från en sida som specialiserar sej på historiska och fantasy-kläder och jag blir ju helt galen i alla fina saker dom har... Men till priser som får mej att vilja gråta blod bitvis.
 
Har iaf kommit fram till att jag nog inte vill vara historiskt korrekt när det gäller medeltiden. Jag är alldeles för mycket åt fantasyhållet för att det ska funka. Jag vill ha det där lilla extra och inte helt och hållet nöja mej med den enkelhet som kunde råda under den tidsepoken. Och jag vet att det fanns adelsdamer, men det räcker liksom inte riktigt. Jag vill ha ett utsirat alviskt svärd och en snidad båge med ett dekorerat koger. Jag vill ha den där kappan, som inte riktigt är rätt, vackra och gothiskt-inspirerade smycken och jag vill inte vara bunden att undra om allt stämmer för medeltidens genre. Men samtidigt vill jag inspireras av medeltidens adelsdamer och ha det som grund.
Jag har varit lite fundersam hur detta skulle så att säga funka, men varför bry sej vad andra tycker egentligen? Det är ju jag som vill ha detta och jag borde få välja.
Så länge jag nu är medveten om att det inte är helt rätt och kan stå för det. =)
Vardagen | | Kommentera
Upp