Jo men visst...

Ny bloggdesign som skulle hjälpa mig att vilja blogga lite mer frekvent! Inte fasen har det hjälpt :P
Och dagarna de bara rusar förbi, dessutom, och det gör inte saken bättre.
 
Har knappt koll på vad som hänt de senaste veckorna och inga bilder heller nästan, så jag kan inte ens lista ut vad jag gjort via dem ^^ Men jag har ju faktiskt mest jobbat och då dessutom de senaste 4 lördagarna också. Förhoppningsvis blir det lite trevligt extra-klirr i kassan för att ersätta det som gick till datorn och då funkar det lite bättre. F.ö. kan det vara ganska skönt att jobba lördagar då det känns som om allt bara flyter på jättebra och ändå utan alltför mycket ansträngning.
 
Annars så har jag hunnit med lite spring på staden för att leta julklappar till mig själv (fick dock beställa dessa istället), gått på Jamtlis julmarknad iklädd min fina kappa och fick en massa komplimanger för den.
Jag har även skjutit mera pilbåge och vågade till sist ta med min egen båge. Trodde jag skulle bli lite dumförklarad för den men det blev snarare tvärtom och nu får det bli skjutningar bara med den. Har också vågat ta med mitt koger och måste ta och öva mig en massa nu under julen, då det är ett ryggkoger och jag måste få in tekniken. Och jag måste också öva mig på att få kontroll över min stackars underarm och armbåge, jag var bara en knapp cm från att smälla i ärret igår nämligen.
I söndags var det dessutom julavslutning med bågskytteklubben och Matthias tävlade och fick en fin medalj. Fast det fick visst alla som deltog ;D Jag gick istället därifrån med mina egna pilar, som jag köpte av en go mysfarbror som är tokförtjust i min båge! :) Det var riktigt spännande och intressant att se de professionellas skjutstil också, så lugna och säkra.

 


Och årets julbord med jobbet är också avklarat och jag hade minsann till och med fönat håret, kvällen till ära. Dock blev jag banne mig utmattad av allt umgänge och höga sorl, så den kvällen slutade redan 21.

 


Denna helgen har susat förbi i full fart! Första helgen på fem veckor som jag är helledig och ändå vaknade jag strax innan 07 både i lördags och i söndags! Men allt över 04.30 är sovmorgon :P

Jag stack iväg till gymmet nästan direkt, båda dagarna, efter att frukosten landat i magen och har faktiskt skött träningen exemplariskt förra veckan. 2 dagars bågskytte och 5 dagar på crosstrainern och cykeln. Är redigt nöjd med mig själv faktiskt!
 
Och det får nog sätta punkt för den här novellen. Haha, jag måste verkligen bli bättre på att sprida ut pladdret lite! :D

 

Denna gobiten har jag haft lyxen att få käka hela två gånger. Den är gjord av chokladmarängbotten, polkamousse på mjölkchoklad & en vit chokladmousse, överdragen med mintglacé. Galet gott! :D

Fantasy/sagovärlden, Träning/hälsa, Vardagen | | En kommentar
Upp