Go catch your dreams

Här ekar det lika tomt som vanligt och jag tänkte skriva att det händer ju inget, som vanligt...
Det hade ju faktiskt varit en stor lögn! För vi ska nämligen flytta, ända ner till Skara :D
 

Allt gick väldigt hastigt och lustigt till. Jag impuls-kollade på hemnet ganska direkt efter att vi kommit hem från trippen söderöver och hittade en galet fin lägenhet som vi skickade iväg snälla storasyster till att kolla. Dock var andra intrycket inte lika bra och dessutom stack priset iväg med en väldans fart. Då, av någon anledning, fick jag för mig att kolla om Skara hade någon hyreslägenhets-sida som jag kunde ställa mig i kö på och det fanns det minsann. Och där fanns det en 3:a som verkade väldigt intressant sett till planlösningen. Dagen efter ringde jag till hyresvärden som sa att det inte finns något direkt kösystem utan det vara bara att anmäla sig på den en var intresserad av. Sagt och gjort, detta var på en fredag och på tisdagen därpå fick vi veta att det var våran lägenhet om vi ville ha den.
Så från och med första veckan i maj kommer vi inte längre vara Jämtlands-bor och ett helt nytt äventyr tar sin början! :D
 

Det har känts (och gör det fortfarande ibland) lite overkligt, jag har ju drömt om det så länge men inte fått fingrarna ur. Men nu har vi sagt upp både oss och lägenheten här, bokat flyttbilen, städningen och kisses plats på kattpensionat och helt plötsligt så händer det!
Vi har ingen aning om vad som väntar egentligen, vi har inte ens sett lägenheten, men det gör inget för det känns nästan bara kul. Sen att mitt jäkla kontrollbehov gör att jag får ångest bitvis, det hör bara till tror jag.
 

Så nu vill jag bara att tiden ska susa iväg och bli först sista mars (då slutar vi) och sedan 4 maj (då går flyttbilen)! Vi lär med all säkerhet snart börja packa och gå igenom grejer, bara för att få det att kännas ännu mer verkligt :)

 
 

Rätt kul att två av mina absoluta favoritfoton jag har tagit kommer från dels Skara Domkyrka och dels Varnhem, som bara ligget en liten bit ifrån Skara. Ser fram emot att få hitta en massa magiska platser att fota och få inspiration ifrån. Och kanske även få möjlighet att öva mer på mitt modellande, nu när storasyster är så nära ;)

 

 
Foto, Vardagen | | 6 kommentarer
Upp