Sommarsol

Jaha, nu ska ja prova blogga från mobilen... Hihi hoppas det funkar! Ligger i sängen och ska snart väcka sötnosen, ser ut som en kräfta efter all solning idag. Svider som faen gör de å. Menmen, kanske får liite färg i slut ändan då. Åkt båt har vi gjort också, det är så mysigt att bara stanna till ute på sjön och slöa =) Kommer väl en riktig uppdatering senare i veckan, när jag åker till padre en sväng. Lite bilder ska jag nog slänga in då också. Hoppas Thias skaffar internet snart! Nu, väckning! Puss
Vardagen | | Kommentera

Jag vill ha!

Just den skon... Men jag hittade den inte på affären =/ Och det ska finnas kvar tydligen, enligt deras hemsida. Suck, vill ju bara ha en ballerinasko man kan ha till shorts och jeans juh.

 Visst är den snygg?

 Annars får det väl kanske bli den här...
Jaja, hemma igen en snabbsväng, åker till Svensta ikväll igen. Haha blir bara hem och vända nuförtiden =P

Helgen som var, blev rätt lung.
I fredags kom Loppan förbi, hon hittade till Svensta iaf ^^ Vi åkte iväg till Fröjdholmen en sväng och kollade på dom små niorna, som firade i ett mycket nyktrare tillstånd än vad vi gjorde... Kanske dom håller på att bli mer furnuftiga, vem vet?
Det var inte särskillt mye drag där så vi for hem och svullade chips och vit toblerone framför lost kingdom, eller vad den nu hette. Loppan stannade kvar och sov över på soffan, eftersom hon redan hade somnat framför filmen =P
På lördagen följde vi med henne till Lit och hälsade på hennes föräldrar ( AKA mina extraföräldrar under högstadietiden ). Det var skoj, hade inte träffat dom på flera år. Sen var det ju ännu trevligare när det första hennes mamma sa var; gud vad du gått ner i vikt, då blev jag glad =)
På kvällen skippade vi bion och gick på cirkus istället. Det var full rulle hela tiden med hundar, katter, duvor, åsnor, lamor ( hmm stavas det så i plural? ), ponnyer och kameler. En massa djur alltså =D Sen var det ju det vanliga, typ clowner och hoppandes och så. Lite kallt, men skoj. Loppan for hem efter det och jag och Thias for hem och mös vidare.
Söndagen gick i samma tecken, förutom att vi drog oss i sängen tills 14-15 nånstans, eftersom det var så dåligt väder. Så det gjorde inte så mycket =)

Sen har det bara varit jobba och stå i. Jag hatar verkligen gröna, äckliga knästrumpor! =@ Hehe nä men skämtåsido, det går faktiskt rätt bra. Sen tog jag mod till mej och frågade om jag kunde få två veckors semester och det var lugnt, om det inte händer nått så jag måste jobba sista veckan då.

Och imorn ska jag nog vara tråkig och inte supa. Blir grillning hemma hos Loppan, sen får vi se. Antingen typ film/myskväll hos henne eller mindre fest hos Erik, beroende på va älsklingen vill.

Jaja, nu ska jag fortsätta sura över att jag inte hittade min sko =(

Puss
Vardagen | | Kommentera

Äntligen helg

Eller, jaa för mej iaf. Och inte var det sån lång jobbvecka heller. Ganska skönt egentligen, trots att det blir lite mindre i lön.
Hade en helt okej dag idag faktiskt. Fick höra av en jobbarkompis att det finns stora chanser att jag får jobba kvar längre, eftersom dom har storordrar på väg in. Och dessutom kanske jag ska få lära mej en maskin, kul! Hoppashoppashoppas! =)

Och nu sitter jag här och väntar på samtal från mannen min, han skulle ringa en snabbsväng från jobbet för att säga nattnatt. Och imorn bär det av till han igen, efter att jag kollat hur jag ska göra med träningen nu när jag jobbar som jag gör. Måste ju se hur lång tid det tar så jag hinner till jobbet i tid.
Till helgen har vi hittills planerat in att vi ska kolla på en Bullen och en Merlin ( får se om det blir nå köp kanske ) och ta en biosväng. Mysigt värre, längesen jag var på bio nu...

Jaja, ska kolla vad det går för filmer nu kanske innan han ringer =)

Puss
Vardagen | | Kommentera
Upp