Jag har små hoppande troll inom mig...

Och dessa små kallas Eufori! :D

 

Damn, vilket bra träningspass jag hade imorse!

Körde först 25min var på crosstrainern och cykeln och när jag var klar hade jag fortfarande en massa energi kvar (tack Celsiusen!) och skuttade ner på gymmet. Blev bara ett skojpass, lätta vikter och lite oorganiserat, men det var såå skönt! :) Jag insåg hur mycket jag egentligen längtat efter att gymma och det blev naturligtvis ett litet ryggpass nu när jag fick välja vad jag ville.

Sittande rodd, rear delt och ländryggen. Slängde in lite torso rotary, för magen, och scottcurl, för biccarna, också. Och det var hemskt vad klen jag är nu i vänster hand/arm, haha! :P

Men bara att köra på och njuta, så kommer väl resultatet nångång också.

 
 
 
 
Träning/hälsa | | Kommentera

Det här med att ha något att se fram emot

 
 

Efter lite om och men och seghet (som vanligt) från min sida, så är äntligen en del av julledigheten inbokad! En liten hastigt-och-lustigt-sväng ner till kära storasysteryster och David samt till mammsen och Plastis blir det och jag längtar som bara den! Det kan få bli jul nu, genast och sedan får jag äntligen åka ner igen :)

Så ni kan jättegärna få hålla tummarna att allt fortsätter klaffa!

Vardagen | | Kommentera

Kryper snart ut ur mitt skin!

Det är så himla mycket jag vill göra just nu. Sy, skjuta båge, träna, fota, flytta...
Jag vill så mycket så det blir inget alls gjort till slut! Jag vet att det är bara jag själv som hindrar mig från allt, men det blir kaos i skallen och det slutar oftast med att jag hamnar framför tv:n, serier på datorn, läser eller sover. Ska jag vara ärligt så känns det som jag inte ens försöker... Skitdåligt av mig! Jag vet inte längre om det beror på att jag är feg, lat eller helt enkelt nöjd med det jag har. Fast nöjd är jag ju inte, då skulle jag ju inte ens fundera över det här.
 
Babysteps. Jag måste börja köra på det!
 
Men jag ska faktiskt ha credit tycker jag, för träningen har kommit igång på allvar nu! Jag kör runt 40 min cardio/förbränning minst 4 dagar i veckan, crosstrainer (tills foten säger upp sig pga mina sulor, måste få dem fixade!) och sedan cykel. Och det känns bra! Snart är jag nog redo för att gymma också, men just nu räcker det med detta.
 
Det tänker jag vara nöjd över och sedan ska jag ta tag i mig själv och ge mig några sparkar tills jag kommer igång med resten!

 
 

Vardagen | | Kommentera
Upp