Fyra saker

 
som jag längtar rätt mycket efter att kunna göra:
 
1, duscha när jag vill
2, sova som jag vill
3, sträcka på armen och handen ordentligt
4, sätta upp håret som jag vill
 
Tänk vad en kan sakna sin hand mycket! Är dock väldigt glad att det är vänstern och inte högern den här gången! För det är en massa saker som jag i alla fall kan göra, som jag inte kunde när jag hade opererat högern.
En får vara glad för det lilla! :)

Vardagen | | 2 kommentarer

This day

Fram till idag har jag hunnit med att se ikapp tre serier (the Originals, Awkward och New Girl), läst ut en bok, Tempelriddarens arv (seg bok f.ö.), samt börjat på nästa, Cirkeln.
Tänk vad mycket tid jag har över just nu :)
 
Idag blev det också en promenad i elljusspåret. Hade tänkt gå redan igår, men då bestämde sig snön för att sticka fram sitt fula tryne och jag har inget vattentätt som jag får över handen så det fick vara. Skulle bara bli en liten runda egentligen, men det var så skönt så det blev faktiskt 5,3km på ca en timme (var in och handlade en sväng och glömde pausa, därav de extra fem minuterna)
 


Känner mig som en storbloggare just för tillfället också. De brukar nämligen få en massa paket från olika företag, antagligen i marknadsföringssyfte, och de senaste veckorna har det dykt upp lite avier som jag inte visste skulle komma. Och idag fick jag ett supersött paket från mormor:) Tackar så mycket, ska hugga in i de böckerna när jag läst alla andra som står på tur. Har för en gångs skull en massa som jag vill läsa, kanske för att jag känner att jag har rikligt med tid till det? :)

 


Och bara för att jag blev så förtjust i fikat Matthias ska bjuda på, på jobbet imorn, så får ni en bild på det också. En kan ju inte låta bli att älska de rosa gobitarna! :D

 
 
Vardagen | | Kommentera

En uppdatering vore kanske på sin plats...

Tja, jag kan ju börja med att nu var det äntligen gjort!
I torsdags satt jag nervös som bara den på tåget ner till Stockholm och några timmar senare var operationen över, bara sådär. Tre snitt blev det, vid sidan av handleden, på handleden och vid armbågen. Och fort gick det också, mycket tack vara att jag fick ha min egna musik i öronen och då blev det såklart lugnande piano :) Dock så "kände" jag vad som hände och med min stora skräck för sånt där och det faktum att jag inte tål allt som har med blod och uppskärningar och sånt att göra, gjorde det hela till en mindre pärs för mig. Det gjorde inte ont alltså, utan jag hörde och kände vad de gjorde bara... Svårt att förklara!
Det mest fascinerande var dock att direkt efter att armbågen var klar, så visade kirurgen att jag fått tillbaka styrkan i fingrarna, sååå lycklig! :) Men nu är det naturligtvis borta då de andra snitten kommit till.

 
 

Vi stannade kvar en natt och bodde på ett hotell på Kungsholmen, nära och bra, och fick tips av han i receptionen på en bra restaurang. Och han hade rätt, massa, massa god mat fick vi! :D

Nästa dag sprang vi runt lite på olika airsoft-butiker för Matthias räkning och bokaffärer för min. Ingen av oss hittade något, men det var skoj att kika i alla fall. Det var dock väldigt skönt att sätta sig på tåget hem, efter en middag på pizza hut och med en stor, god frappino från espresso house, och veta att jag kunde säcka ihop hemma om några timmar!

 
 

 Vi bodde rätt högt upp, det kanske inte syns men det kändes!

 
 Maten, från det där stället, på högra bilden.

Massa goda nachos med kyckling, cheddar, lök och en röra på svarta bönor. Galet gott

 

Ont har jag nu och det är väl klart. Trött var jag också de närmsta dagarna efter och det beror nog mest på att jag inte tog det så lugnt som jag borde ha gjort. Men hallå, det är ju inte varje dag jag är i Stockholm! Jag har mest kolla på serier, just nu är det the originals, och läst. Softat på helt enkelt och försöker hålla armen, och humöret, i topp ;)

 
 

Tur jag har en väldans tålmodig och snäll pojkvän, som tvättar håret åt mig och även borstar och flätar det! :D

  
Vardagen | | 3 kommentarer
Upp