I´m on it again

Första blev i linnet som jag hade överflödigt av, nu efter några små ändringar är det dags att sätta saxen i yllet :o
Håll tummarna för mig!

 
Fantasy/sagovärlden, Vardagen | | En kommentar

Trollhättans fall- och slussområde och kyrkan

Samma lördag som vi var till Lödöse tog vi en sväng in till Trollhättan. Mest för att äta egentligen, men väl där upptäckte vi deras fall- och slussområde. Vi käkade först och sedan knallade vi omkring och försökte ta oss så långt ner som möjligt. Vi komm inte så långt dock och jag hade gärna sett när dammluckorna öppnade sig. Men en annan gång kanske?
Fint var det i alla fall och Thias hittade dessutom potentiella fiskeställen däromkring.

 
 

Vi hittade även deras vackra kyrka (fast den låg alldeles bredvid så det var ju inte så svårt) och eftersom jag av någon anledning älskar speciella kyrkor stannade vi till där också.

 
 
Foto, Vardagen | | En kommentar

Lödöse medeltidsmarknad

Förra lördagen var vi iväg på årets första, men definitivt inte sista, medeltidsmarknad.
Jag var så pepp och var rädd att bli besviken, som en oftast blir när en hoppas jättemycket på något, men det var tokmysigt! Redan när jag såg topparna på tälten visste jag att det skulle bli bra.

 

Jag invigde dessutom min klänning, men det finns det inge bilder på. Om nu inte han som smygfotade lägger upp sin bild någonstans det vill säga xD
Jag köpte mig bara en liten söt kista att ha mina "medeltids-smycken" i och hade tänkt köpa ett jättefint bälte. Men jag väntade för länge och någon annan hann före. Lyckos den! Men jag fick ett kort av hon som sålde det och har jag tur kan hon göra ett nytt likadant :)

 
 
Fantasy/sagovärlden, Foto | | Kommentera
Upp