Köpcravings 2

Nästa shopping-begärs-kategori borde inte vara så svår att gissa sig till: medeltids/fantasykläder! :)
Internet är en farlig grej och jag kommer alltid hitta nya, fina saker som jag vill ha. Tänk när jag först hittade till Urda via mammsen. Jag ville promt ha en vit mantel tills om jag någonsin skulle gifta mig, för det skulle minsann vara ett vinterbröllop... Jaa, och så startade mitt intresse på allvar för det och var i full gång, haha!
Senare hittade jag till Lunarplexus och Viking och tyckte allt var så otroligt fint, ack vad lite jag visste då! Och om jag ändå hade sluppit hitta till alla mina andra sidor! ^^ Nej men skämt å sido, detta hade nog kommit för eller senare. Det vara bara en fråga om att få lite hjälp i form av en spark i baken av mor, så allt är egentligen hennes fel. Tack! ;D (synd bara att detta också ska vara så extremt dyrt i vissa fall!)
 
Här får ni några av alla mina tilltänkta (när jag har blivit miljonär!)
Det finns alldeles för mycket fint, och även här finns många av sakerna i flera färger...
 
Bilder lånade här och här
 
Bilder lånade här och här
 
Bilder lånade här och här
 
Bilder lånade här och här
 
Bild lånad här
 

Bilder lånade här och här
 
 
Vardagen | | Kommentera

Köpcravings 1

Just för tillfället så har jag två (helt och hållet och totalt) olika sorters cravings när det gäller shopping.
Supersnygga träningskläder är ett av dom. Men tyvärr känner jag att jag måste bli lite mer tränad innan jag vågar mig på dessa plagg. Men den som väntar på något gott... Har banne mig något att kämpa för! :D 
 
Lite olika snyggingar som jag bara väntar på att få slösa pengar på:
( dessa plagg finns oftast i olika färger också, varför nöja sig med en färg liksom? ;) )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För att inte tala om Better Bodies alla vansinnigt snygga kläder!
 
 
 
 
En till sak som är väldigt synd är att dessa kläder ska vara så förbannat dyra! Men eftersom jag tänkte bli miljonär så ska det nog lösa sig ;D
Sååå, bara att träna på och hoppas att de finns kvar i sortimentet när jag är redo!
Träning/hälsa | | Kommentera

Uppdatering; klänningsprojektet

När det gäller detta så känns det som att jag tar ett steg framåt och fem bakåt!
 
Jag har hittills hunnit rita upp mönstren (det skrev jag om tidigare), klippt ut dessa och börjat rita upp de två smala bitarna på lakan. Insåg då att ett lakan inte skulle räcka och fick ge mig för den kvällen (varför kommer jag alltid på att göra saker kvällstid? Känns som om det sitter kvar sen efter mina år med ständigt kvällsskift, men jag har ju jobbat dag länge nu!). När jag sedan försökte passa in de två bredaste bitarna (ja, jag vet varför inte ta en bred och en smal på samma lakan istället?! Korkade jag!) upptäckte jag att det var helt omöjligt. Jag hade bara ungefär halva av mönsten uppritade (man får själv lägga till resten beroende på längd) och det gjorde ju att allt blev bredare ju längre klänningen blev och det tänkte jag naturligtvis inte på förns det var försent. Det var helt enkelt bara att slänga in lakanen i tvätten för att få bort mina linjer och börja om.
 
 
Har dessutom gjort en personlig provdocka av en polotröja från jula, massa silvertejp och hjälp från Matthias. Dock har jag inte tejpat ihop stackarn än och den ser ganska mysko ut på klädkammarens golv, uppklippt som den är :)
 
 
Nu har jag ritat upp mönstren på nytt, i min längd och med full bredd på nederkanten, vilket kommer (förhoppningsvis!) gör allt lättare. Strykit lakanen igen (jag avskyr att stryka och är verkligen jättedålig på det!) och närmast är det väl dags att våga lägga ut mönsten på lakan igen och hoppas på bättre lycka denna gång.
Och detta är bara en enkel "prototyp"! Hur ska det gå när jag vill avancera och lägga till alla mina jäkla extragrejer (luva, snörning, innerarmar osv)?!
 
 
Jag är i alla fall just nu ägare till 8st lakan, som jag kan demolera (jysk hade superrea, 25kr st!) plus ett som jag fått av en jobbarkompis. Haha, snart är hela fabriken involverad  mina dumheter ;)
 
Jaja, to be continued... Tror jag! :)
Fantasy/sagovärlden | | Kommentera
Upp