Fääääärdiiiig! :D

(bortse från trötta mig, som ser ut som skräp!)
 

Eventuellt att jag ska fixa sömsmånerna så att t.ex axlarna blir bättre,
men annars är den helt färdig.
(japp, det är ett skosnöre! ^^)
 
Nu vill jag hemskt gärna köpa riktigt tyg och göra en som jag faktiskt ska använda :)
Har dessutom en massa mer idéer och funderingar, det är ju som rätt så skoj det här!
 
Fan, tänk att JAG har sytt den här, wohooo!!!
Fantasy/sagovärlden | | 2 kommentarer

Första av Matthas paket

Ett paket hann fram, nu hoppas vi bara på att hans två andra + vårat gemensamma ska hinna fram också, innan vi åker söderöver!
 
 
 
Fantasy/sagovärlden | | Kommentera

Uppdatering: klänningsprojektet + nya accessoarer

De har faktiskt hänt lite sen sist, ärmarna är uppsydda och halsringningen är klar.
Dock har det stått lite still i.o.m att jag har behövt hjälp av min kära man, med uppläggningen av nederkanten, och han har varit lite lat och undvikit det till nästan varje pris. Men igår hjälpte jag han att beställa en massa och då hade han inget att sätta emot idag, hähä ;P
 
 
Och idag kom äntligen mitt paket från Taberna Historica fram! Det har varit lite på vift och kom tillbaka till avsändaren, men tillslut så kom det till mig och jag är helt förälskad! Det är ju så galet fina grejer och förbaskat snyggt på också, om jag får säga det själv! :D (och en liten sneakpeak på klänningen blev det visst också)
 
 
Nu är det bara till att sy upp nederkanten så ska jag som liksom vara klar. Vill visserligen lösa sömsmån´s-kanterna på något vis också, så de inte syns så himla mycket.
 
Sen så ser jag väldigt mycket fram emot att få paketet från Armstreet (hoppas det hinner fram innan vi åker ner!) och naturligtvis de saker som Matthias har beställ också (håll verkligen tummarna att hans grejer kommer fram i tid, för han är minsann ute i sista laget!!).
 
Fantasy/sagovärlden | | En kommentar
Upp