Nu har jag gjort vad jag kan

Minneskorten tömda, batterierna laddade, väskan packad och allt framställt... Så nu har jag gjord vad jag kan inför imorgon. Och ändå känns allt så oförberett och osäkert! Jag känner mej som värre än värsta nybörjaren med kameran och håller på att få ett nervsammanbrott här. Springer runt och svär över vad jag ska ha på mej imorn och är missnöjd med allt egentligen. Kanske ska leta upp något kamouflagefärgat och gömma mej i det? Fotografen ska ju inte märkas, eller hur..? Usch! Det blir nog inte alltför mycket sömn inatt.
 
Nej nu måste de negativa tankarna bort! Positiviteten är ju jag personifierad, right?
 
Men jävlar i min själ om det regnar imorn!
| | Kommentera

Har inte haft lust

Att uppdatera, men nu ska jag vara duktig och göra det =)
 
Midsommar kom och gick och nu blir det mörkare igen. Vi "firade" med grillning hos padre och lite fiske för Thias. Är som sagt inte en sådan som firar allt i tid och otid. =) Och inget fotade jag, förutom efterrätten, men så var den var väldigt god också ;)
 
 
I lördags kom en gammal klasskompis från högstadiet och hälsade på med familjen. Och jag som i vanliga fall ogillar barn stark fick erkänna att hon var ganska söt, dottra deras. Hemskt kul att träffa dom, synd bara att det bli så sällan!
Vi var även iväg till Häggenås på bilbingo. Som vanligt var jag jättenära att vinna storvinsten, denna gång med 2 nr ifrån... Men it was´nt meant to happen detta år heller. Har alldeles för mycket tur i kärlek! ^^ Och rutinerad midsommardagsbingospelare (puh, långt ord!) hade vi med oss käk, iom att man må vara där så tidigt för att få plats. Det var inte bara en stackare som sneglade lite avundsjukt in genom min ruta ;D
 
 
Idag for vi till Expert efter tips från Kalle och köpe en ny bilstereo. Har verkligen velat ha en med Bluetooth så jag kan koppla in mobilen. Har ju verkligen ingen musik nu iom att jag bara kör via Spotify. Enda problemet är att min antennkabel inte passar men det löser sej förhoppningsvis imorn efter en tur till HiFi-butiken.
 
Nu nyss kikade vi på en superäcklig film, the human centipede. Blä säger jag bara och vem kommer på dessa sjuka saker?! Och dessutom finns det en tvåa som Thias prompt vill se. Stackars mej! Vill ni veta vad den handlar om så sök på Youtube, jag vägrar ha sånt äckel i min blogg!
 
Nu tror jag att jag ska leta upp något att läsa. Den serie jag lånar från biblioteket får jag vänta på tills juli någongång och det lär ju dröja innan jag får hem Ödet från cdon.
 
(Bild snodd här)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera

Ibland får jag minnesluckor . . .Och vaknar med händer röda av blod...!
Haha, nä men ibland undrar jag om jag mördat någon när jag tonar håret.
(är lite rödare i verkligheten dock)

 Tänkte även passa på att uppdatera hur min kära bejbii ser ut nuförtiden.
Så min kära familj söderöver är förberedd ^^ Vardagen | | 3 kommentarer
Upp