Bilderna

Jag hittade kabeln! och eftersom det är jag som är fotograf finns det som tur är inga bilder på mej ^^
På sista bilden har Matthias, 26 år, hittat en pinne som han leker vapen med. Är han inte för stygg... Ehh söt menar jag! =D Som vanligt kan jag inte låta bli att ta sånna där "konstiga" bilder, så det får ni stå ut med!
 

Puss igen =)
Foto | | Kommentera

Jag veeet...

Att jag har varit borta länge nu. Men så blir det när pojken inte har nån data. =)

Iofs har det inte hänt så mycke egentligen, har mest mysigt på under helgen.
I torsdag var vi visserligen på jakt efter gäddorna, men tydligen hade dom lekt klart så det blev bara nått enstaka plask.
Tog lite kort däremot, längesen jag fotade nu och de var faktiskt kul. Trots att det bara var med digitalkamran.

Och i fredags jobbade ju jag hela kvällen, men vi va ute i Berg och hälsade på Thias pappa en sväng ( dom har stuga där ) och pratade lite mer om hur vi skulle göra med BMWn. Ska ju få ställa den där tills jag har råd att fixa/ köra den, mycket snällt! Och tur att min älskling tar mina problem med ro, och fixar dom åt mej! = *

I lördags åkte vi iväg på veteranmarknaden och kikade lite på bilar. Köpte dom obligatoriska godisremmarna, mums! Men det blev ingen cruising på kvällen eftersom hostan sitter i än, synd men det kommer nog fler tillfällen. Sen for vi till stugan igen och hälsade på resten av familjen en sväng. Lars, Thias minstaste lillebror, hade faktiskt frågat efter mej dan innan när Thias var där och grillade. Då blev jag glad, för han är alltid så blyg när jag är i närheten =)

Och i söndags var det bara lugnt, kikade på film, Bridewars en jäkligt kul och söt film, och åt lax med wokisar ( äntligen! )

Och sen har det varit jobb och jobb och jobb. Har gått trögt denna veckan, men men kan ju inte alltid vara på topp.

Okej då, det hände kanske lite saker ihelgen när jag tänker efter, hoppas bara jag fick till allt i rätt ordning. Är lite flummig och förvirrad för tillfället, säkert pollenens fel! =P

Och nu är det snart helg igen, fasen vad veckan gick fort! Då blir det jobb-lekar-träff för Matthias och förhoppningsvis sola för mej, och Draupner på kvällen. 

Jaja, nu ska jag ta och duscha och skynda mej in till stan så jag hinner köpa ny mp3 innan jobbet. Min raderar nämligen alla låtar när den har lust! Morr...

Slänger in lite bilder oxå, det höll jag på att glömma.... Men vart har jag kabeln, vaaaaaart?! =P

Puss Blev inge jobb idag och ingen mp3. Varför finns det inte vanliga, enkla skräp mp3er? En sån med display och vanliga batterier och hörlurar som inte kostar multum?! Jaja jag hittade en sån på Claes Ohlsons hemsida så det får bli en sväng dit inom en snar framtid. Vill verkligen ha en fungerande spelare när jag jobbar, annars blir det så tråkigt!

Som sagt inge jobbande blev det, dom hade dåligt med material. Hoppas bara det blir imorn eftersom jag behöver pengarna, om mina planer blir som jag tänkt mej i hösten. Är fortfarande velig angående vad jag ska göra, jag vill ena stunden och nästa känns det bara jobbigt. Men som min kära mor sade; det är bara att köra på det här, en erfarenhet rikare blir jag ju och det är ju nått att göra... Men vill ju helst ha jobb, någon som vill anställa mej? ; )

Och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Undrar om linan är bra så jag kan spela? Måste hålla mej vaken tills hjärtat slutar så vi får prata lite.

Jaja ska kolla om det går att spela.

Puss

Vardagen | | Kommentera

Imorn

Blev det inget jobbande. Hann inte skriva upp mej på listan, så jag blev ledig då.
Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt... Visserligen kan jag vara med Thias då, men det hade varit bra med lite extra paning. Men men, kommer väl kanske fler tillfällen.

Gick ganska bra på jobbet igår. Vi fick ett papper där vi skulle skriva upp hur många buntar vi hann med under kvällen. Och jag lyckades få ihop hela 44 buntar! =D Det låter kanske inte så mycket för er, men om jag säjer att det blev sammanlagt drygt 15500 sidor låter det lite mer ( kvoten att göra på INK 1 varje dag är 50000 ). Så jag var hemskt nöjd med tanke på att jag såg att vissa inte ens hunnit fylla i ett papper ( det ryms 30 buntar/ papper ) och jag fick ta två. =)
Vi hade lite strul också, dom hade installerat en ny server men det tog ändå tid att komma in i systemet, så det blev inget jobbande förns strax innan halv 6..

Hoppas det går lika bra idag, och förhoppningsvis håller mp3n bättre än igår så jag kan lyssna på musik så tiden går fortare!

Sen inatt bär det av till älsklingen, där jag väl kommer vara tills på måndag el tisdag. Så vi får långhelg igen, mysigt värre!

Jaja, tar väl några dagar innan det blir skrivet här igen nu.

Puss
Vardagen | | 2 kommentarer
Upp