AW, skitbil och kisseprommis

Jaha, helgen har rusat förbi och jag längtar redan efter nästa ^^ Vi har haft väldigt fint väder och jag har njutit så mycket jag har kunnat.

I fredags knatade jag på staden och letade beige chinos men jag måste vara helt felformad för dessa. Men ger dock inte upp letandet. Hittade istället tre sommarlinnen + en rosa "sport-bh".
Efter en liten sväng hemma åkte jag in igen till en liten mini after work med två brudar från jobbet. Trots att jag inte drack mer än en liten breezer så hade jag grymt kul och trevligt! Ville inte dricka mer iom att det inte kändes rätt denna kväll. Men massa pladder och skratt blev det iaf =)
Lite ironiskt att bordets stomme på vår AW bestor av detta...!


Kände mej extremt nöjd med håret, fast det syns väl inte så bra.


I lördags var vi hos padre igen. Skitbil ta och funka nu, så jag slipper åka dit varje helg... Skojar bara ^^ Men som sagt, det känns som ett halvt steg framåt och tre steg bakåt med denna bil!
Den kommer iaf bli supersnygg med nya fronten! Lite skillnad va?! ^^


Idag har vi fixat, trixat och plockat här hemma samt knatat en sväng med den urtråkiga, gräsätande kissen. Hon gör typ inget annat när vi är ute nämligen.

Ja det var väl det mesta iaf, hörs till helgen igen troligtvis ;)

Vardagen | | Kommentera

Lövlyyy

Guud vad härligt väder vi fått! Typ 20 grader i skuggan och strålande sol. Tror ni jag har lust att åka till jobbet? ^^

Både idag och igår har jag gått ut och traskat. Skulle egentligen "luffsa" (Matthias definition av jogga långsamt, tror jag) men nyklipp gräsmatta och dålig kondis samt klena vader satte stopp för det. Jaja, övning ger färdighet sägs det så jag övar väl på då.
Lite kul att få skriva i denna kategori också, har varit dött här länge. Dock började jag motionera på gymmet för några veckor sen, men inte så bra som jag borde =/ Hade en plan men den har redan splittras tror jag... Tänkte nämligen köra varannan dag styrka på gymmet och varannan hemma med gå/luffsa. Men nu är det så underbart väder att jag nog stannar hemma och knatar istället. Får passa på att suga i sej så mycket sol och Dvitamin som man kan. Gymmet finns ju kvar och regnar det någon dag kan jag ju sticka dit då =)

Annars hände det inte så mycket som vanligt, snart helg... Som vanligt ;) Fick visserligen paket idag, kunde helt enkelt inte låta bli att beställa objektivet. Så nu har jag utökat samlingen och nu får det räcka ett bra tag framöver. Beställde även med uv-filter och motljusskydd till det.

Jaja, inte länge kvar innan jobbet så vi höres!
Träning/hälsa | | Kommentera

Sommarplaner

Har haft en sådan där givande helg då en del har hunnits med. Iom att jag spärrade internet under hela lördagen blev vi ju tvungna att ta itu med sådant man annars gärna skjuter upp^^ Så nu är det mer ordning och reda i förrådet samt liiite utrensat, min garderob är städad och även där försvann det en del grejor. Skulle säkert kunna rensa ut hur mycket till som helst, men jag har ett litet sentimentalt drag och har ytterst svårt att göra mej av med saker.

Har även hunnit med att boka semesterns resa söderöver, eller ja boende iaf. Och jag fick precis som jag ville trots att jag är så sent ute. Blir först några dagar i Köping och sedan en sväng ner till Skövde och syster och hennes karl.  Så nu kan väl veckorna bara få rinna iväg så det kan bli 7/7 och vi får åka! =)Så vi ses snart igen, lilla stugan! ^^


Ska förresten sluta läsa fantasy tror jag! Ytterligare en serie som tar tvärtopp och de sista böckerna är oöversatta. Jag avskyr verkligen att läsa på engelska men nu måste jag väl. Tur iaf att dom finns, det kunde ju vara så att dom inte ens kom till Sverige, om man skulle ha riktig otur. 

Provade Diablo igår med syster. Faktiskt roligare än vad jag trodde, men vi ser väl. WoW lär ju förbli i mitt hjärta trots lite spelande på sista tiden. Om inte annat så är det kul med ett nytt spel, som är utan krav och press!

Jaha, snart börjar den nya jobbveckan så det är väl dags att sluta svamla ;)

Vardagen | | Kommentera
Upp