Det här med ny bloggdesign

De senaste dagarna har bara försvunnit för mig känns det som!
Fast å andra sidan blir det lätt så, i alla fall för mig, när jag hamnar i kodandets underbara värld.
Men jag har känt att det är dags att byta designen här rätt länge nu. Bytte ju färger för några månader (?) sen, men det hjälpte inte så mycket.
 
Dock har blogg.se gjort om så jäkla mycket sen jag sist ansträngde mig på riktigt (därav att det bara blev lite färger som blev ändrade sist!). Känner mig helt lost och fattar ingenting när de nu har döpt om en massa och flyttat vissa saker utanför stilmallen och istället länkat till en grund med allt i. Nya "smarta" verktyg som ska göra det lätt att ändra grunderna snabbt, vilket är jättebra, men som helt plötsligt bara bli knäppt när en försöker ändra/lägga till/ta bort saker utanför deras original-mall. Jaja, tur det finns hängivna och snälla människor som ägnar en massa tid att göra guider och svara på frågor! Tänker då i första hand på DDB.
 
Men jag kämpar på och svär och biter ner naglarna (3 st på vänsterhanden hittills ^^). Så vi får se när det trillar in en ny outfit för denna stackars utsletna blogg! :)

 
                                                           
Vardagen | | Kommentera

Ett måste och ett lite mindre måste...

I somras slängde jag min gamla vinterjacka, då den höll på att falla i bitar och var trasig både här och var. Jag har en egenhet att dra mig för att köpa sånt jag måste, men som inte alltid är lika kul att köpa och vinterjacka är en sån sak. Därav att jag slängde den så jag vekligen var tvungen att köpa en ny i år :P Så i lördags drog vi iväg till staden och jag gruvade mig som bara den och trodde jag skulle få leta hela dagen efter nått som i alla fall dög. Men tji fick jag! På första stället, Stadium Outlet, hittade jag Den och jag var kär. Den är rätt lik min gamla, lite tunnare och med andra fickor bara. Snyggare faktiskt. Och dessutom kostade den inte alltför mycket heller. Jag är snål (när det gäller sånt jag inte vill handla egentligen) och hade satt smärtgränsen på 1000kr, denna låg under :) Så nu kan vintern komma, nu har jag ju en jacka i alla fall :D

 
                                                                             
                                                                             

(jättedåliga bilder jag vet, förlåt!)
Älskar att den är lite längre där bak!
 

Har även varit ute efter ett par skor som funkar både till min fina alvkappa och som går att använda till vardags. De skor jag har, har nämligen hakar där snörena går och dessa riskerar att förstöra innerfodret på kappan, hemska tanke! Och på en ingivelse (skojar bara, hade sett dem i ett reklamblad) gick jag in på Skopunkten och hittade dessa finingar. Är faktiskt förvånad över mitt färgval eftersom de fanns i svart också, men jag gillade dem i brunt. Och det bästa är att jag kan ha mina specialsulor i dem! :)
 


Så, en dag som började lite sådär (hade verkligen bestämt mig för att ha min fina långkofta men visste inte hur jag skulle matcha den, jag går ju bara i mysbrallor eller tights och långa munktröjor) blev superbra tillslut. Jag tror fullt och fast på att det var för att jag faktiskt lyckades hitta kläder (halvt pösiga/halvt tighta jeans och en T-shirt) som passade till koftan! Det är det lilla som gör det :D

Vardagen | | En kommentar

Önskepärlan

                                                           
                                                          

Förra julen (jag veeet, jag är snabbast som vanligt) fick jag denna i julklapp av mammsen.

Det är en önskepärla med ett tillhörande halsband och den har legat på mitt datorbord i väldigt många månader nu, men jag har som inte kunnat öppna den då det kändes som om det skulle vara en bra och vettig önskan. Ja, ni får jättegärna tycka jag är löjlig men ibland är jag bara sån :) Men för någon vecka tog jag äntligen beslutet att bara köra på, jag ville ju ha detta smycket på mig!

Så, en kväll när jag var ensam så tänkte jag på min önskning och öppnade burken som musslan låg i. Jag hade tur, musslan öppnade sig själv och jag slapp pillra på med det med mina fumlig händer :) Sedan skulle pärlan stoppas i sin lilla "bur" och så skulle min önskan finnas kvar. Så nu är det bara att hoppas att den slår in ;D

Pärlan kunde ha olika färger med olika betydelser och eftersom min är åt det lite beigea hållet är det antingen kärlek eller lycka och lugn, vilken som är ju bra.

 
 
 
Foto, Vardagen | | 3 kommentarer
Upp