Bättre sent än aldrig!

Har nyss varit och lämnat in våra 50 öringar, såhär sista dagen =P Vi hade några sammanlagt, 350 st ^^ Fast jag hade bara blygsamma 60 medans älskling stod för resten... Men som sagt, ska alltid göra allt i sista minuten och jag hade glömt det om de inte hade sagt något om det på radion igår =)

Lördagen blev över mina förväntningar. Hade jättekul med Thias och Eric och bandet, InZight (med Z och inte S som jag skrev), var väldigt bra även om de nog var van vid att spela i lite större lokaler... Träffade trevligt folk, mindre trevligt folk och väldigt fulla folk xD Själv blev jag lagomt lullig och höll det så hela kvällen så jag slapp åka till jobbet och vara bakis. Enda bakistecknet var att vi traskade upp till Shell när vi vaknade och tog oss en korv och daimstrut =) Det var även en tjej där som jag studerade när hon dansade. Av nogon anledning kunde jag jämföra varje move hon gjorde med dansarna i guitar hero (ett tvspel)... Så hon måste nästan ha studerat deras rörelse för det var skrattretande likt! Faktum var att Eric satte ölen i halsen när jag påpekade detta och sen hade han svårt att sluta skratta. Men hon får dansa så om hon vill, och jag får skratta i smyg om jag vill!

 Snyggaste paret som vanligt =)

Veckan har varit skön trots skitstrumpor eftersom jag fick fortsätta jobba natt. Är skönt att slippa stressa på måndagen och sen får jag ju träffa Thias lite mer än vanligt =) Det har blitt rätt mycket WoW också på sista tiden, har väl kommit in i en av mina spelperioder. Men det är faktiskt ganska kul och nått tidsfördriv ska jag ju ha.


I måndags var vi iväg på en klädutförsäljning på Furan. Thais hittade lite kläder och jag hittade en vinterjacka i parkastuk som jag blev lite sugen på. Men eftersom jag inte kunde bestämma mej fick jag vara utan. Igår hade jag däremot funderat klart och vi åkte och köpte den, så nu har jag en ordentlig jacka så jag slipper frysa om rumpen =) Och billig var den också, så jag är ju nöjd!

 Jag ser ut som ett hus i den, men vad gör det? ^^
 Och Thias provade de här och såg ut som en eskimå xD

Jaja, ska väl ägna lite tid till mitt tidsfördriv innan älsklingen kommer hem =)

We No Speak Americano med Yolanda Be Cool & DCUP
Vardagen | | En kommentar

"I gotta feeling"

Kan ju uppdatera i tid och förväg för en gångs skull =)

Igår blev det inte mycket gjort, mest WoWspelande. Grindade rep för att få min talbukmount, genom att döda hur många ogres som helst. Tog väl kanske en och en halv timme och jag var jäkligt less på slutet! Men nu har jag den iaf och är lite närmare att få albino draken =) Efter det kom Kalle upp och avnjöt räkmackor med oss ( fast han åt inga räkor ^^ ) och tittade på Trainspotting. Har inte sett den förut men den var väl bra... Lite skum men intressant =)

 Nya mounten =)

Nu är vi nyss hemkomna från stan, behövde mascara och hårspray till ikväll. För hör och häpna, vi ska gå ut ikväll! =D En jobbarkompis' band ska spela på Draupner i Svensta. Så jag måste ju åka dit och kika på dom och se om jag måste retas på måndag =P Lär ju knappast bli superfestande eftersom jag ska jobba imorn men nån smirre och breezer ska nog slinka ner.

Nää, nu måste jag komma på vad jag ska ha på mej =)

I Gotta Feeling med Black Eyed Peas
Vardagen | | Kommentera

God morgon världen

Här sitter jag, nyss hemkommen från jobbet och äter min filtallrik med lingonsylt. Älsklingen ska inte upp förns om en halvtimme så jag får snällt sätta mej vid datan och äta frukost =)Trivs otroligt bra med att jobba natt! Mer tid med älsklingen, mer vaken tid hemma och sängen alldeles för mej själv =D Det här kan jag vänja mej vid, tror jag!

Sen blev det ju inte sämre när denna låt dök upp på radion, istället för jäklaskitdåliga Robyn!
Så otroligt fin text, tänk om Thias kunde sjunga den för mej ; D

Just The Way You Are med Bruno Mars
Vardagen | | Kommentera
Upp