Sci-fi mässan

Den andra april åkte jag och Matthias tillsammans med Kim och David på en tur till Göteborg och gick på Sci-Fi mässan. Jag hade hur kul som helst och var helt salig och längtar tills Comic Con i Stockholm som jag hoppas på att kunna åka till.
Jag verkar bara bli nördigare med åren. Kanske för att jag helt enkelt inte bryr mig längre om vad folk tycker eller att allt är mycket mer tillgängligt och utbrett nu. Men mest troligt är det för att jag har min bästa pod Nördigt som ger en tips och info om allt nördigt. :)
 
Så himla synd att min mobil inte tar särskilt bra bilder i mörkare miljöer :(

 

Jag fick med mig en deadpool-nyckelring till min snyggaste totebag samt två tavlor på mina favoriter. Hade gärna haft en på Groot också, men hon som sålda hade ingen just nu. Fick hennes kort så det går ju alltid att beställa :)

 
 

Efteråt åt vi på Hard Rock Café, riktigt god mat och snygg inredning!

 
Fantasy/sagovärlden, Vardagen | | Kommentera

ONA Bowery Dark Truffle Leather

 

Det behövs som inte sägas så mycket om denna.
Den är toksnygg, lagom storlek, ser inte ut som en kameraväska samt att jag inte kommer skämmas för den vare sig det är på en tur till Stockholm eller diverse medeltidsmarknader.
 
Nu ska jag bara se om jag kan hitta någon som vill göra en ny rem till kameran, som matchar någorlunda bättre och kanske även har ett litet mer fantasy-stuk.

Foto, Vardagen | | En kommentar

En liten tripp till Bankeryd

Jag har letat i några år nu efter en kameraväska som inte ser ut som en sådan.
Har väl hittat några från USA mest och då även sviiiindyra, så det har som fått varit. Har jag inte hittat den rätta så struntade jag i det helt enkelt.
Men nu i veckan som var kikade jag runt lite igen, och hittade till min lycka ett märke som tydligen bara sålts från USA men nu fanns på Scandinavian photo, och i Bankeryd dessutom (ligger drygt 9 mil härifrån mot Jönköping).
Jag fastnade för två olika färger, dock samma modell, och bestämde att jag ville se dessa på riktigt och inte bara beställa. Så i lördags tog vi en liten tripp i ny-forden neröver och jag blev med en galet snygg väska!
 

 

Vi passade även på att fortsätta till Jönköping, kikade lite i olika affärer och åt en tidig middag på Texas Longhorn. Samma rätt som vanligt, varför ändra på ett vinnande koncept liksom? :P

 
 

På vägen hem tog vi en annan väg och hoppade över motorvägsbiten och hamnade efter en underbart vacker landsväg. Vi borde bli bättre på att göra avstickare, detta är andra gången vi lyckas hitta guldklimpar när vi gör det.

 
 
Foto, Vardagen | | Kommentera
Upp