Omnomnom

Igår, då jäklar fick jag äntliiiigen min kinabuffé! Och då kan ni tro att jag åt så magen sprack nästan, hehe ^^ Massa vårrullar, kycklingspett och ris med sötsursås, omnomnomnom. Sen gick jag och lade mej typ 22 bara för att jag var så trött och hörde inte när Matthias kikade på film, sov som en stock.
 
Förkylningen var en förkylning och den har jag dragits med halva veckan. Jobbigt som bara den, eftersom den aldrig bryter ut och då kan jag inte vara hemma från jobbet. Men det har funkat rätt bra och enda problemet är att jag somnat runt 21. Och det har ju inte gjort så mycket =)
 
Idag åkte vi först och firade Thias pappa lite och efter det får Thias iväg och fiskade. Jag passade på att unna mej en hemma-spa-kväll och provade badkaret för första gången sen vi flyttade hit =o Så hårinpackning, ansiktsmask och bubbelbad försökte jag njuta av. Dock är jag alldeles för rastlös och därför blir det inte så ofta =)
 
 
Men nu tål jag inte mej själv efter alla lukter jag dränkt mej i och nyser som en tok. Och funderar på att krypa ner i sängen eftersom jag inte orkar engagera mej i WoW.
 
Förresten är det bara en månad kvar till jul också! Och jag har inte köpt/ änkt på julklappar alls =/ Ni får nog helt enkelt vara utan i år ;)
 
(förresten nr2 så tycker jag peronligen att min kära blogg är skittråkig just nu iom att jag inte ids fota. Men idag hittade jag den väg jag letat efter och nu vill jag banta ner mej 10 kg (ja, jag har gått upp en maaaassa i vikt, bajs!) samt få lite lagomt med snö, 2-5dm räcker =))
 
Vardagen | | Kommentera

Vad hände nu då? =o

Har känt mej lite halvdassig hela dagen, lite illamående och så där. Nu efter maten satte vi oss och kikade ikapp Greys och när jag klev upp så frågade jag Thias om jag lätt knäppt. Njaa, lite nasal kanske, tyckte han och hux flux så sitter jag här nu och mår skitkasst! ^^ Haha, nog för att jag kan vara hypokondriker (!) men detta tar priset. Kan det verkligen gå så fort? Jaja, svepte ett glas med enchinachea och drog i mej lite nässpray och hoppas på att det lägger sej. Inte nog med det så har vi inventering på jobbet imorn, inte lite misstänksamt om jag skulle bli förkyld nu va?? xD
 
Jaja, tror nästan jag ska krypa ner och försöka kurera mej lite tills imorn.
Vardagen | | Kommentera

Gräsänka igen

Thias är ute och fiskar och här sitter jag. Det gör mej ingenting alls, nu har jag ju "hunnit" att toningsshampa håret. Det är enda nackdelen med att ha rött hår, det där att det tvättas ut så jäkla fort. Nu har ju jag tur iom att jag har en ganska mild rödfärg och jag kan bara tänka mej hur alla dessa som har superduperrött hår har det! Och det verkar vara bara jag som ser det urtvättade för häromdagen fick jag en komplimang för min fina hårfärg ^^ Men jag skulle nog egentligen vilja ha det rödare, numera känns det som om jag inte når upp till den fina röda jag hade första gången =/ Jaja, nog pladdrat om mitt jäkla hår =)
 
Snart har första dagveckan gått och det känns än så länge bra. Det jobbigaste var nog att maskinen stog hela måndagen och halva tisdagen vilket resulterade i att vi knappt hade något att göra vilket i sin tur gjorde mej supertrött. Dock känns det konstigt att åka och jobba imorn, torsdagar brukar jag ju göra helg i vanliga fall =)
 
I helgen finns det väl inte så mycket inplanerat. Sovmorgon! Och förhoppningsvis Twilight på lördag, om Loppan kom ihåg att boka biljetter.
 
Nä nu ska jag prova borsta ut mitt hår. Det har varit omöjligt att göra det själv på sista tiden. Tur jag har en pojkvän som är så trygg i sin manlighet att han kan borsta ur det åt mej... I entrén på gymmet! =D ( titta, där fick jag in lite till om mitt hår ;) )
Vardagen | | En kommentar
Upp