Ahh workwork (-out)

Nästan det första vi gjorde när flyttat ner var att besöka de olika gymmen som finns här. Och innan jag besökte STC så trodde jag verkligen inte att det var där jag skulle hamna tillslut!
Så går det med ens förutfattade meningar minsann ;D
I alla fall så blev vi väldigt bra mottagna där och trots att jag blev helt överväldigad över hur stort och nytt och mycket det är, så trivs jag som bara den nu! Haha, jag är ju van vid små, men ack så trevliga och mysiga, "nyckelgym" och STC kändes nästan lite för mycket först.
 
Så, där spenderar jag någon timme nästan varje dag, men alldeles för lite tid ändå tycker jag. Är som vanligt feg med att börja själva gymmandet och håller mig troget till cardio-maskinerna. Dock körde jag lite ben häromdagen och jag tror jag ska ta mig i kragen nu och börja bygga lite under allt fläsket ^^,

 

Har ingen inifrån-vy än så länge, så ni får nöja er med denna. Är galet nöjd över att det knappt tar 5 min att cykla hit och då kan jag ju ha det som uppvärmning när jag nu börjar gymma på riktigt!

 

Älskar att min kära pulsklocka peppar mig och ger mig stjärnor eller pokaler när jag skött mig i en vecka! :D
Tog också och inhandlade lite svetthanddukar då jag tydligen tränar mycket hårdare här och svettas som en liten gris på spett (finns en galet bra maskin som jag tror är en blandning av crosstrainer och stairmaster!) Och självklart ska de vara i fina färger :)


Och idag tänkte jag vara upptagen med det här (alltså är detta ett tidsinställt inlägg).
Gymmet ordnar nämligen en heldag med träning eftersom det är nationaldagen och har en del klasser som inte finns här annars.
Jag tänkte köra en lugn dag och ta föreläsningen om livsbalans, och prova på bodybalance-passet och yogan. Haha med tanke på hur osmidig och muskel-LÖS jag är just nu så lär det vara nog så jobbigt ändå! xD
Det magiska antalet 3 pass innebär att man får en goodiebag ;D

 
Träning/hälsa, Vardagen | | En kommentar

Omgivningarna

Bjuder på lite bilder tagna med mobilen när vi varit ute på cykelturer. Jag måste säga att Skara är så otroligt vackert bitvis. Och det finns hur mycket mer, oftast bara en liten bit från Skara! Ska ta och få fingrarna ur och börja dels ta med kameran och dels våga stanna när jag hittar något fint.
 

 
Foto, Vardagen | | 4 kommentarer

Över en månad har gått...

Och jag är värre än någonsin att uppdatera. Jag har ju egentligen all tid i världen men kommer mig visst inte för att sätta mig framför datorn och plita ner några rader. Uselt som bara den och jag är häpen att det trots allt finns några som troget går in här. Ska se om jag kan bättra mig men lovar inget ;)
 
Ja som sagt, en månad och 4 dagar har vi minsann bott här i mitt ljuva södern och jag har inte den blekaste aning om var tiden har tagit vägen! Den första veckan körde vi väl på rätt bra med att packa upp och försöka få iordning här hemma (ahh så konstigt att skriva/säga det haha! Har nog fortfarande inte fattat det faktiskt...). Men eftersom det är väldigt annorlunda här jämfört med uppe i Brunflo så har det tagit sin lilla tid och vi har varit tvungna att tänka om ganska mycket. Tänker då mest på att vi har gått från att ha en hel klädkammare och två förråd till ett förråd och en massa garderober som det bara går att hänga i. Men med lite trådbackar och en massa galgar har det typ ordnat sig. Dock är förrådet ett jäkla spindelnäste och det känns lite sådär att ha en massa saker där, vilket har resulterat i att vi försökt få plats med allt i lägenheten.
 
Men i alla fall, en massa inköp har gjorts, två turer till IKEA (hittills) har det blivit och några utflykter med syster och David. Matthias har fiskat en massa och jag har kollat på en mängd olika serier.
 
Nu får ni faktiskt nöja er med en bildbomb för jag har ingen aning om vad jag ska skriva ^^,
 
Vi har ätit en himla massa olika gott :)

Första frukosten här nere (på City Gross) och första frukosten hemma.

 

Alltså, IKEAs brunch!

 

Klart pissråttan ska vara med! Det var inte så himla kul under bilturen ner och de första dagarna eftersom hon blev helt knäpp på den lugnande tabletten. Som tur var gav vi bara en, annars vette tusan hur det hade gått.. :/

Sovrummet innan vi fick möblerna. Och innan vi fick hem de mörkläggande gardinerna var det så galet ljust! Vitt är bra, men förbaskat ljusreflekterande...

Både sovrumsmöblerna och datorborden går i samma vitlaserade stuk.

 

Mina absoluta favoriter med lägenheten; lyxbadrummet och köksgolvet! <3

Det bästa är att vi kan ha mysbelysning också. Perfa på morgonen :D

 

Och trots att vädret faktiskt varit rätt kasst ända sen vi flyttade så är det fantastiskt vackert här! Och så grönt, love it! Tack vare att det regnade som jag vet inte vad, råkade vi köra fast lite. Men det gjorde inget, vi fick lite träning och se att det faktiskt fortfarande finns några hjälpsamma människor i världen.

 
 
 
Vardagen | | Kommentera
Upp