Tjoho, helg !

Så vad tusan gör jag vaken nu?!
Ingen aning faktiskt, men blev pigg när Thias klev upp och då var det kört.
Jaja, kasta ju inte bort dagen med att sova då iaf ;)

Ska duscha snart, tror jag har hårspray i hela ansiktet och en lugg som inte går att böja bakåt.
Blir en sväng på staden med lillasyster och fika. Bra där, hon har lärt sej att man måste ringa mej eftersom jag är sämst på att höra av mej ^^ Ska även kika lite kläder och inhandla proviant tills imorn.
Och imorn ska jag göra något jag inte helt är förberedd inför, men jaja, överlerver nog det också ska ni se =) Har ni tur får ni veta vad det är någon gång i framtiden ;)

Gruvar mej för måndagen göra jag också. Det kommer bli otroligt tomt utan alla som fått gå nu, på jobbet =/ Men taggar om en vecka, för då blir jag lite långledig! Och det är bara 21 dagar tills vi åker till Åre och har mysweekend! =D Härligt när man har lite att se fram emot.

Nä nu ska jag susa in på WoW och plocka blommor och fiska =P


Förresten så tvättar sej vår kära kisse knasigt ibland.
Och sur som få kan hon se ut också, när matte kommer med mobilen i högsta hugg xD

Vardagen | | Kommentera

För en gångs skull

Har jag varit på krogen... Därav tystnaden ^^
Hehe nää inte alls, men tror inte jag tål alkohol längre med tanke på hur ont i magen jag fick. Inte illamående utan ONT som faen! Kan möjligen varit maten också, men nu är det över så då så.

I fredags var det nämligen AW och jag hade superkul. Först bowling (där jag inte var sämst för en gångs skull) sen middag på Loftet. Inte världens bästa jag ätit men det blir väl lätt så när det är förbeställt... Hade verkligen trevligt med Sandra och Tessan och skrattade massor, samt otroligt viktiga diskussioner med Björn och Simon... Efter det fortsatte kvällen på Cuprum och Sandra (jag alltså) fick faktiskt mersmak. Trevligt sällskap med några från jobbet, en White Russian och mysigt ställe; kan det bli bättre? Dock insåg jag varför det blir så oerhört sällan, efter att fått två öl över mina stackars ben =/
Men det gör jag gärna igen, synd bra att jag inte har något "festgäng" längre.


Man kunde nog trott att jag börjat dricka redan hemma med tanke på att det var omöjligt att få en icke-suddig bild... Skum färg på ansiktet blev det visst också?
Enkelt sminkad, men mycket för att vara jag.

Jag hade rosa strumpbyxor och dom lyste på discobowlingen ^^


Igår mådde jag som sagt inte helt 100, men inte bakis dock. Vi lånade Nisse av Thias mamma och utmanade vår kära lilla surpuppa här hemma. Och sur var vad hon var! Fräs, morr och sen ett vakande öga från fönsterbrädan. Men inget utfall, det är väl bra? Ja, vi får väl se om vi provar igen. Vill ju gärna ha en stor och fin hane jag!

Idag har jag tagit igen sömnen jag inte fick igår natt och Thias fiskar, kanske skulle följt med ut men orkade inte imorse. Dock skitfint väder ute =/

Vardagen | | Kommentera

Det där med ostbågar. . .


Kan ju säga som så att vi är likadana jag och Thias! ^^


(bild från google)

Vardagen | | Kommentera
Upp