Jo men visst...

Ny bloggdesign som skulle hjälpa mig att vilja blogga lite mer frekvent! Inte fasen har det hjälpt :P
Och dagarna de bara rusar förbi, dessutom, och det gör inte saken bättre.
 
Har knappt koll på vad som hänt de senaste veckorna och inga bilder heller nästan, så jag kan inte ens lista ut vad jag gjort via dem ^^ Men jag har ju faktiskt mest jobbat och då dessutom de senaste 4 lördagarna också. Förhoppningsvis blir det lite trevligt extra-klirr i kassan för att ersätta det som gick till datorn och då funkar det lite bättre. F.ö. kan det vara ganska skönt att jobba lördagar då det känns som om allt bara flyter på jättebra och ändå utan alltför mycket ansträngning.
 
Annars så har jag hunnit med lite spring på staden för att leta julklappar till mig själv (fick dock beställa dessa istället), gått på Jamtlis julmarknad iklädd min fina kappa och fick en massa komplimanger för den.
Jag har även skjutit mera pilbåge och vågade till sist ta med min egen båge. Trodde jag skulle bli lite dumförklarad för den men det blev snarare tvärtom och nu får det bli skjutningar bara med den. Har också vågat ta med mitt koger och måste ta och öva mig en massa nu under julen, då det är ett ryggkoger och jag måste få in tekniken. Och jag måste också öva mig på att få kontroll över min stackars underarm och armbåge, jag var bara en knapp cm från att smälla i ärret igår nämligen.
I söndags var det dessutom julavslutning med bågskytteklubben och Matthias tävlade och fick en fin medalj. Fast det fick visst alla som deltog ;D Jag gick istället därifrån med mina egna pilar, som jag köpte av en go mysfarbror som är tokförtjust i min båge! :) Det var riktigt spännande och intressant att se de professionellas skjutstil också, så lugna och säkra.

 


Och årets julbord med jobbet är också avklarat och jag hade minsann till och med fönat håret, kvällen till ära. Dock blev jag banne mig utmattad av allt umgänge och höga sorl, så den kvällen slutade redan 21.

 


Denna helgen har susat förbi i full fart! Första helgen på fem veckor som jag är helledig och ändå vaknade jag strax innan 07 både i lördags och i söndags! Men allt över 04.30 är sovmorgon :P

Jag stack iväg till gymmet nästan direkt, båda dagarna, efter att frukosten landat i magen och har faktiskt skött träningen exemplariskt förra veckan. 2 dagars bågskytte och 5 dagar på crosstrainern och cykeln. Är redigt nöjd med mig själv faktiskt!
 
Och det får nog sätta punkt för den här novellen. Haha, jag måste verkligen bli bättre på att sprida ut pladdret lite! :D

 

Denna gobiten har jag haft lyxen att få käka hela två gånger. Den är gjord av chokladmarängbotten, polkamousse på mjölkchoklad & en vit chokladmousse, överdragen med mintglacé. Galet gott! :D

Fantasy/sagovärlden, Träning/hälsa, Vardagen | | En kommentar

Lillsjön i vinterskrud


Härom veckan var jag ute på en friskvårdpromenad och tog då svängen runt Lillsjön. Tokfint väder och väldigt vackert var det och jag fick testa min nya mobilkamera lite. Jag måste säga att jag är imponerad! Denna bilden är inte redigerad ett dugg, mer än förminskad för att passa i bloggen :)
 
Det är såhär jag vill att vintern ska vara; lagomt med snö som täcker backen och lite av träden, utan att tynga ner dem, och sisådär en 5-10 minus och gärna frost. Inte en galet massa minusgrader och flera meter med snö! :P

Foto, Vardagen | | Kommentera

Lite blåslagen men ack så lycklig!

Ikväll tog jag äntligen mod till mig och åkte upp till bågskytte-lokalerna igen. Och åh så glad jag är för det!
Det märks att min stackars vänster inte är som den ska styrkemässigt än, men det är bara att bita ihop och fortsätta. Som med all annan träning :)
Däremot så tycker jag faktiskt att det gick mycket bättre, tiden innan armen blev för trött. De flesta pilarna höll sig faktiskt inom måltavlan (kanske var 5-10 ggr de inte gjorde det) och det på en av de mindre tavlorna (Matthias sköt på en större! :P). Och det när jag dessutom hade en 22# den här gången och en 16# förra. Har egentligen inte riktigt en aning om vad det gör styrkemässigt, men att den är tyngre, det vet jag.
Men fortfarande en massa teknikmissar och det är nog därför min arm ser ut som den gör just nu :P
 

                                                                         
 

Jag vill inte sluta, bara stanna kvar och skjuta massa! Men styrkan räcker inte riktigt till än och då är det bara att ta det lugnt. Annars blir jag bara frustrerad för att det går sämre och sämre och då blir det ju ännu värre!

Fantasy/sagovärlden, Vardagen | | Kommentera
Upp