Födelsedagspresenter

Jag och Matthias bestämde oss för att i år strunta i presenter till varandra och istället köpa något gemensamt. Och det var väldigt skönt att slippa stressa med det också, alldeles innan vi åkte söderöver! Vi köpte en GPS, men eftersom jag och den inte kommer överens tror vi att vi ska lämna tillbaka den och läsa på ordentligt tills nästa istället. Får se vad vi hittar på om det blir så.
 
Däremot fick jag minsann lite presenter av mammsen och Plastis, Elle och mormor och morfar.
Av Elle fick jag en STOOOR burk med hjortronsylt, så galet gott! Av mormor och morfar fick jag pengar som blev investerade i tyger. Och av mammsen och Plastis fick jag detta:
 
(nej det är inte mini-bhar, det är såna där sovmasker för att det ska bli mörkt ^^)
 
(hoppas jag inte glömde nått nu, då får ni säga till så jag får skämmas!)
Vardagen | | En kommentar

Och tiden den bara rinner iväg...

Jag kan inte förstå vart dagarna tar vägen?! Det är inte ens en vecka kvar av semestern ju :/ Jobbångesten försöker smyga sig på och jag försöker glömma bort den, jag kan ju vänta tills lördag iaf tycker jag.
 
Jaha, vad gör jag hela dagarna då? Ja inte en aning, haha! Jag fattar som sagt inte vart tiden tar vägen och knappt vad jag gör för att den ska gå så fort...
 
Men tvättat alla mina tyger har jag gjort och det gick bra, både blötläggningen av linnet och att tvättmaskinerna höll! :)Så nu är det bara att köra på när jag känner för det. Jag tog och beställde en riktig provdocka idag också, allt för att underlätta och klara mig själv så långt som möjligt.
Håller även på att diskuterar med Armstreet, som jag beställde skorna ifrån, eftersom det verkar som om de medvetet gjort skorna försmå. Och det funkar helt enkelt inte för mig , jag kan ju knappt gå i dem. Tanken är att en ska gå in dem, men 1cm?! Baah, funkar som sagt inte alls! Dessutom så fattas det ca 3-4cm på ankelremmen också och så hoppas jag att det inte ska vara. Nu väntar jag på mailsvar igen och hoppas på ett positivare besked denna gången.
 
 
Vi har också hunnit med att åka till Fäviken och halvt om halvt avlidit i värmen. Konstigt nog klarade jag mig både bättre än Matthias och utan huvudvärk, tackar så mycket! Jag fick även äntligen prata lite pilar och fick skyttetips och det dessutom av en som inte alls var nedlåtande, utan bara jättetrevlig. Och ännu bättre är att dessa personer ska öppna en bågskytte-butik, i Ope av alla ställen! :D Och som om inte det var nog så hittade vi ett tornespel där också! Tydligen är det varje år men vi har lyckats missa det. Iofs är det kanske inte vad en väntar sig på en jakt/hund/fiske/häst-mässa ;P Tyvärr var vi redan på väg hem och var trötta och lessa, så vi orkade inte vänta på att det skulle börja. Men nästa år kanske?
 
 
Och mer då? Jaa, njutit i båthamnen i Brunflo och läst bok medans Matthias fiskade. Åkt till Svenstavik och socialiserat, inte bara en utan två gånger. Badat i Storsjön vid Berg och även åkt speedobåten. Käkat glass med bland annat romrussin-smak (inte visste jag att det fanns, guuud så gott!) Varit på 40-års kalas och käkat gofika. Plockat ca 6kg jordgubbar, som blev 9 stora påsar, och svettades massa under tiden samt fick sån träningsvärk i  hela baksidan att jag fortfarande känner av det ;D Har även fått njuta på avstånd (tyvärr) två dagar i rad av ett mäktigt oväder med en massa blixtar. Synd bara att de stannade borta ovanför träden istället för att komma och hälsa på mig!
 
 
Och resten av semester är lika oplanerad som (nästan) hela semestern har varit. Skulle gärna hinna med en sväng på stråket innan det börjar kosta en massa i inträde, men vi får se om jag ids :)
 
Vardagen | | Kommentera

De long lost paketen

Medans vi var där i mitt ljuva södern fick jag äntligen veta att mitt paket från Armstreet var påväg, och nu i fredags också att mina fina pilar från Viking hade skickats.
Tyvärr verkar det som om DHL tycker att de kan misshandla paketen hur som helst, så en av pilarna var avbruten och många av fjädrarna var ganska ihopknycklade :( Jaja, vi får väl se hur det går med dem...
 
 
Jag är galet nöjd med bågskyttegrejerna från Armstreet, det blev så himla snyggt med svart/silver (hade bara sett med brun/mässing innan)! Men tyvärr är mina otroligt fina skor lite försmå (jäkla tjockfötter!) Jag har inte riktigt kommit fram till vad som kan göras, det kanske går att töja ut dem eller kapa lite, men det får bli en senare fråga. Vem vet, kanske mina fötter kan banta ner sig lite. Varför jag inte skickar tillbaka dem direkt är pga att de är måttbeställda efter mina fötter och det helt enkelt inte går. Jag borde ha varit smart nog att beställa dem lite större, men det är lätt att vara efterklok... :/ Jag ska dubbelkolla så det inte är något fel på måtten bara (det verkar som om det misstämmer med 1cm, om jag mäter rätt), för då kan jag kanske få dem fixade från Armstreet.
Har mailat och hoppas på positivt svar, så håll gärna tumarna! 
På något sätt ska jag lösa det, jag vet inte hur än bara.
Fantasy/sagovärlden | | 2 kommentarer
Upp