1 år . . .

Ett helt år har gått sen jag gjorde en sak som jag är väldans stolt över!
Jag slutade snusa.


En äckligt varm sommardag fick jag nog av detta djävulens påfund och bestämde mej; nu fick det vara nog!
Jag hade länge tyckt att det bara blev äckligare och äckligare och börjat fundera på varför jag egentligen snusade. Och denna dag, den 31 juli, för ett år sen slutade jag alltså med snuset. Då hade jag hållit på med detta sen jag var 14-15 år, vilket blir ca 8-9 år, och kapade allt. Så inte en enda sedan dess, varken vanlig eller nikotinfri, har kommit inunder min läpp.
Jag tycker faktiskt det har gått väldigt lätt, nästan inget ont humör (mer än vanligt alltså ^^) och egentligen knappt något begär efter det. Jag ska inte ljuga, har varit nära att "bara ta en" många gånger, men insett att den där "enda" lätt kunnat bli en början igen och det ville jag ju inte. Har däremot sparat min sista dosa med 4 st i och det tror jag gjorde det hela lättare, jag kunde ju ta en när jag ville. Men nu är de så jäklarns torra så det kommer aldrig hända och jag blir mer äcklad än lockad när jag öppnar dosan =)

Men iaf, fortsätter med att stå emot frestelsen och kan numera säga att jag slutat och ska slänga min sista dosa!
Vardagen | | Kommentera

Okej, jag erkänner. . .

Kakan blev sketagod, så nu är allt uppätet! =D
Hehe nää skoja bara, inte orkar vi äta upp hela plåten så snabbt. Har tillochmed frusit in halva.

Jäkla väder vi haft idag! Hur underbart och soligt och varmt som helst... Och helt förjävligt eftersom jag, som många andra, inte alls tål värmen. Gick ganska bra medans vi gick på Yranmarknaden men när vi väl satte oss i bilen och skulle hem, ja då fick Sandra tokont i nacken och huvudet. Blev så jäkla svag av det onda så jag somnade när vi kom hem, fanns liksom inget annat att göra. Jag är hemskt gnällig och velig jag vet, tjatar på finväder och när det kommer klagar jag bara... Men sån är jag, glömmer alltid bort hur det är bara ^^
Men nu på kvällskvisten när det svalnat lite så blev det en liten cykeltur och det var skönt.
Och marknade var som den alltid är, mest en massa krimskrams men det är kul att kolla iaf. Intog också min älgwrap med blåbärsaoli som är hur god som helst, den rekommenderar jag!
Och medans vi gick där nere och de började testa ljudanläggningarna började min Yran-nerv rycka och jag blev med ens sugen på att släppa lös nere på kvällstid också. Men nej, blir nog inte av eftersom jag avskyr folksamlingar och definitivt när det är mest packade människor. Men vi ser väl, kanske får någon knäpp och drar ner någon kväll =)

Imorn blir det nog (om vädret tillåter) en tur till Fäviken. Det är ju mest för Thias skulle, men jag tycker det är helt okej också, och så får man ju komma ut då.

Börjar få smått panik också, snart är ju semestern slut! Bara knappt en vecka kvar, vart tog all tid vägen?! Nej, nu ska jag vinna på v75 och ta en massa extra semester! =D (som om det händer, men jag har massa tur i kärlek istället!)

Nu ska jag nog krypa ner till kudden och mysa lite.

Vardagen | | Kommentera

Stråket och sista HP-filmen

Igår tog vi oss en sväng ner på stråket för att käka med kära Loppan och Robin.
Vi hamnade på Kajplats 1 och alla fyra tog oxfilé, vad annars liksom? =P Otroligt god mat var det iaf och roligt med tillbehörs-buffé. Lagomt med folk vid den tiden också och inte så mycket fylla just då, blev garanterat värre senare.

Och sedan, istället för att supa skallen av oss, tog vi en tur på bion och såg sista Harry Potter-filmen. Riktigt bra var den, trots att jag saknade lite saker från boken, och det känns nästan synd att det tar slut där. Såg däremot i vanligt 2D eftersom jag tycker det är jobbigt (och ibland bortkastat) att se på 3D-bio. Men definitivt sevärd och jag skulle nästan kunna se den igen, bara för att få analysera den lite mer =) Tack föresten Loppan, det var hon som bjöd på bion som en födelsedagspresent till oss =)
Nu ska jag invänta att alla filmer ska komma ut i en box så jag kan få alla samlade.                                                                           (bildkälla)
Förresten så är presentkorten så jättesöta nuförtiden!
Man kan ju göra dom så personliga, titta bara på detta som vi fick från Loppan.

Vardagen | | Kommentera
Upp