Drömmar

Jag tror att jag i min hjärna har förstorat upp den nya lägenheten till enorma proportioner, minst 135kvm haha! :D Och att jag dessutom kommer bli miljonär...
Herre min vad fina saker det finns och vad väldans gärna jag vill köpa dem! Men ett steg och en sak i taget och så kan det ju vara bra att flytta in först och se vad som får plats. Dock är den rosa fåtöljen och tavlorna med kartor nästan spikade :)

Rosa kartan här - sängbord, sänggavel, sängram, skrivbord här - matgruppen här - sagan om ringen-kartan här - matbord och stol här - rosa fåtölj här

Vardagen | | Kommentera

Nya lägenheten

Ett av huvudskälen till att vi for ner till mitt ljuva södern igen var att åka och kika på vår nya lägenhet (det andra var ju kära storasysters möhippa, som hon bara delvis hade planerat själv :D) och välja färger och så. Något skumt har det blivit med det hela då den jag sökte låg på 3e våningen och den vi får ligger på 1a. Som tur är ligger den inte i markhöjd, annars hade jag bråkat vidare!
I alla fall var den inte ens i närheten av den sunkighet jag föreställt mig (alltid bättre att förvänta sig det värsta!) men det känns väldigt skönt att vi kommer få den nästan totalrenoverad. Det enda som inte blir utbytt/fixat som jag fattade det är vitvarorna. Men golv, väggar, lister, skåpsluckor/dörrar, badrummet, allt det ska fixas.
Vi valde genomgående vitt förutom långväggen i vardagsrummet som kommer ha en vit tapet med skimrande medaljong-mönster.
Så ha det i åtanke när ni kikar på bilderna /+ att bilderna togs väldigt hastigt och lustigt, därav kvalitén) ;)

 

Hallen och grovköket

Köket och matplatsen

Vardagsrummet

Stora och lilla sovrummet

 
Vardagen | | Kommentera

Zzzzz

Jag förstår faktiskt inte vart dagarna tar vägen, de bara flyger fram ju?! Det är ju inte ens en månad kvar tills jag slutar på jobbet och knappt två månader tills vi flyttar. Och jag vette tusan vart jag gör av med dessa dagar :P

 

Tränar, syr, läser, spelar WoW, jobbar, packar, rensar...

 
 
 

Något jag däremot knappt gör är sover. Jag är nog inne på vecka 8 av alldeles för lite sömn och jag börjar bli lite less. Att somna är oftast inga problem, det är att fortsätta sova hela natten som är svårt! Vaknar hur många gånger som helst per natt och har jag otur så är jag "utsövd" efter bara några timmar. Men jag gör som vanligt och biter ihop och hoppas på att det ger sig snart (slut-gnällt!).

 

Denna vecka blir det bara fyra dagars jobb för på torsdag kväll/natt hoppar vi på tåget ner till Skövde och ska äntligen få kolla in lägenheten. Haha, vi har ju faktiskt bara sett en planlösning hittills! :) Ska bli himla spännande men är samtidigt lite nervös, tänk om allt är helt knäppt?! Men jag ska ha i åtanke att den ska renoveras och så går allt att göra mysigt och bra om man vill. Jag har ju redan en spegel, i Skövde, som står och väntar på att få flytta in i nya lägenheten tack vare Storasyster och David. Alla fulmetoder för att få som jag vill är tillåtna (fick inte köpa den innan vi flyttade för att den skulle ta onödig plats i transporten, då frågade jag Systeryster ;D)!

 

Och på tal om fulmetoder så lyckades jag flörta till mig gomiddag och bio, tack vare att det var alla hjärtans dag för några veckor sen. Tvårätters på Sir Winston och sedan Kingsmen. Och eftersom min kära är mycket mer romantisk än jag så fick jag både rosor, choklad och kort i present :P

 
 

Nej nu sover jag ju nästan i skrivande stund och bör nog ta och se om jag kan få sova hela natten, det vore ytterst tacksamt!

Träning/hälsa, Vardagen | | Kommentera
Upp