Lyktor...

När man har alldeles för lite att göra, när fotolusten helt plötsligt faller på och det blåser alldeles för mycket ute, ja då kan man ju alltid hitta något hemma att fota. Så därför fick mina fina lyktor bli offer för någon/några veckor sedan. Som vanligt glömmer jag dock bort att lägga upp något på bloggen :P
Egentligen ville jag bara ha den lilla, men det visade sig att de kom i par och dessutom var det halva priset just då. Så jag tänkte, what the heck, och tog dem.
Och nog passar de bäst i par, har jag upptäckt :)
 
 
Tog lite mer bilder samma dag. Men dem måste jag ta om då spotar i taket inte alltid är bra...
Tror min nästa investering i kameraväg får bli en extern blixt.
Foto | | En kommentar

Kappan

Här kommer de (kanske) efterlängtade bilderna på min vansinnigt fina alvkappa!
Hade verkligen svårt att fota den, då den är så himla stor så därför blev bilderna lite sådär.
Hoppas de duger iaf :)
 
Hela kappan är täckt med samma innerfoder och det är även hakarna till knapparna och snörningen bak på ryggen. Luvan kan jag välja om jag vill jag ha på eller vara utan, lika snyggt med båda tycker jag.
Egentligen ska det vara päls runt luvan, armarna, kragen och tre bollar på luvans spetsar, men då det var äkta polarräv valde jag bort det. Har dock hittat en fuskpäls som jag tror ska passa och nu saknas bara en som vill hjälpa mig att sy på det.
Mönstret runt nederkanten och armarna samt snörningen i ryggen är av silverband och jag hade lite svårt att fånga detta.
 
Kappan i sig är väldigt välgjort och man ser inga sömmar. En fördel är att den inte är igensydd längst ner och det gör det mycket lättare att laga eller fixa, om det nu skulle behövas någon gång.
Det märks verkligen att den är figursydd efter mig för den sitter perfekt! Jag har däremot tyvärr inte haft någon lust att ta bilder när jag har kappan på, men det kommer väl när jag känner för det :)
 
(klicka för större bilder)
 
 
 
Fantasy/sagovärlden, Foto | | En kommentar

Om jag inte ser snön, så kan jag fantisera att det är vår

Kisse fick jaga årets första fluga!
 
 
Tror nästan jag vaknade lite till liv idag. 5 plusgrader och solen sken. Nästan så jag vågade börja hoppas på att våren är här, så länge jag inte kikade upp och ut och såg snön. Men den verkar också vara på väg bort.
 
Och av någon anledning så fick jag fram min älskling, kameran, som legat i dvala alldeles för länge. Och när jag kikat igenom vissa av mina bilder som jag fick ihop, så kände jag för första gången på länge; att jag kan ju! :)
Foto | | Kommentera
Upp