Inzight

Igår tog jag, Matthias och Tessan en sväng till lokala puben för att kika på en av mina jobbarkompisars band. Vi har sett dom förut, i Svensta, men nu var det några nya medlemar. Måste säga att den nya sångaren var mycket bättre än förra och att jag är otroligt imponerad av hans röst! Och som Thias sa; hela bandet kändes tightare.
Helnykter var jag eftersom jag inte hade lust att dricka, men känslig som jag är räckte nog nästa spritångorna och jag var typ skenbakis idag xD Jag hade fruktansvärt roligt och trevligt iaf, jag klarar mej utan fyllan jag. Då kan man ju roa sej med att smygkika på alla som verkligen inte är nykter samt komma ihåg allt dagen efter ;) Och jag tror nästan Ragnarök (i Brunflo) slog Draupner (i Svenstavik) i lantispub. Men det är så jag gillar´t och föredrar det framför de fiiiina krogarna i staden! Jäkligt kul med alla blandade åldrar också.
 
Förbaskat svårt att få en bra bild, massa folk i vägen hela tiden =)
 
Hade på mej min nya skjorta och korsetten + leggings och stövlar och fick faktiskt mycket beröm för denna outfit, kändes bra! Dock ingen bild så ni får föreställa er. =)
Och på tal om korsetter, jäklar vad jag trivdes i det där! Kanske jag äntligen hittat min stil? Skjorta, korsett och leggings eller jeans... Kanske bli lite kvinnlig och mer vuxen? Vi får väl se, ombytliga Sandra studsar ju runt i allt som finns snart! ^^
 
Imorn blir det till att åka på möte på jobbet och se om framtiden min avgörs, stanna kvar eller bli varslad?
Vardagen | | Kommentera

Nytt in:

I paketet jag fick var det ännu mer medeltidskläder. Och helt otroligt, de passade finfint! =D Trodde ju min tur var slut, men icke. Helnöjd är jag iaf! Tänk på att bilderna är tagna i all hast, samt att kläderna inte är helt perfekt påtagna. Kjolen ska upp, korsetten dras åt och blusen rättas till. Så kläderna kommer inte helt till sin rätt, med det är supersnyggt! Och jag orkade inte leka mästerfotograf så allt är taget med blixt (bläää!)
 
 
Vardagen | | Kommentera

Ibland ska ju jag också ha lite tur!

Jag har alltid problem med smsavisering när jag beställer saker. Och det är från flera olika sidor så jag förstår inte vad problemet ligger i egentligen.
Jaja, iaf så har jag beställt lite kläder som jag verkligen vill ha nu, genast, helst nyss liksom. Men jag fick aldrig någon orderbekräftelse och jag kom till ro med att jag inte skulle få dessa grejor innan helgen. Men igår kom både bekräftelse på ordern samt att ordern redan skickats och borde komma idag (läs igår). Väntade och väntade och ingen smsaviserig kom. Blev faktiskt väldigt less, men fick veta av mammsen att man kan hämta paket utan avi om man har kollinumret. Sagt och gjort, jag skickade efter kollinumret men fick inget svar. Fasen, sen blev det ju helg liksom, då får man inget svar från företag! Men imorse hade jag kollinumret, susade iväg till ICA och nu ligger paketet här och jag vågar inte öppna det... Någont måste ju vara fel, när allt gick så bra?!
 
 
Vardagen | | Kommentera
Upp