Random bilder från december och januari

Nyårsmumset - smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng och sås, samt massa ost och kex. Försökte ta bilder på fyrverkerier genom fönstret, gick inte alls.

 

Vi tog en spontan tur till Västerås för att träffa Loppan och Robin och sedan en sväng till Köping. Kändes som uppe-hemma med all snö och självklart skulle jag ha en chillbox. Trots att det var så kallt så jag inte kunde fota riktigt! :D

Hittade dessutom dessa finingar där och äntligen har jag min Groot <3

Vi fick en massa snö här nere också - ena dagen älskade jag frosten, nästa avskydde jag all snö, haha!

 

Och pissråttan gick och blev för mager då hon fick gamm-katts-mat, vi frågade efter någon mat hon kunde bli tjock av och fick det. Nu kan hon inte med sin nya vikt och hoppar in i elementen m.m. Men det gör inget, nu känns hon ju nästan tung :)

 

Jahopp, det var lite bilder. Tar egentligen alldeles för lite men hoppas på att det ska ändra sig framöver.
Annars så jobbar vi och står i som vanligt. Jag har hunnit bli arbetslös och fått komma tillbaka på dessa två månader. Nu är fokus på att spara ihop en massa pengar så jag kan ha riktigt kul i sommar!
Och börja träna så fort jag kan igen. Fått avstå i snart 3 veckor pga förkylning och en otroligt segdragen hosta. Börjar bli knäpp nu men det känns inte bra att riskera att jag hostar av ett revben eller två då jag får hemska attacker bitvis, så jag tror jag ska svimma eller spy :/
Jaja, allt har sin tid och det är bara att vänta på att det ska bli bra.

Vardagen | | Kommentera

Gudhems klosterruin

En kylig dag i november, med en massa vacker frost, tog jag äntligen mod till mig och åkte iväg och fotade lite.
Det känns som om det var 100 år sedan jag fotade med systemaren sist och lite ovant var det. Men ack så roligt och jag fick faktiskt till lite bilder. Provade även att fota i camera raw för första gången och jäklar vad det kan bli skillnad på fotona. Så, här får ni en liten drös (finns en viss risk att det kommer fler).

 
 
 
Foto, Vardagen | | En kommentar

Syprojekt: pälsluvan


Jag är ganska så nöjd med mig själv eftersom jag faktiskt lyckades slutföra nånting innan 2015 var slut. Med hela 3 dagar tillgodo dessutom! :D

 
 

Min otroligt vackra alvkappa har fått uppgraderats lite och jag hittade, efter mycket om och men och letande, den perfekta pälsen att sy på runt luvan. Fick hjälp av en himla snäll tjej som till och med skar till bitarna och sydde ihop dem så att jag skulle få det så lätt som möjligt. Kan varmt rekommendera henne om ni behöver hjälp någon gång.
Men trots all hjälp har jag varit lite feg och det har tagit onödigt lång tid att få klart den. Jag sydde fast den på insidan rätt tidigt men sedan när det var dags att kapa för att få rätt längd på sidorna, ja då blev jag nervös haha! Tur att jag blir less på mig själv tillslut och bara gör det!
Och trots att jag har svurit och sytt mig i fingrarna på vägen är jag väldigt nöjd med slutresultatet.
Tänka sig, perfektionisten är nöjd med sitt arbete för en gångs skull ;)

Fantasy/sagovärlden, Vardagen | | En kommentar
Upp