Fredagsplaner

Längtar tills imorn, jättemycket!
Det blir ju helg, jag ska käka kinabuffé med lillasyster samt gå på bio med Bejbii!
Kan det bli bättre? =)
 
 
Vardagen | | Kommentera

Mitt jäkla röda hår!

Alltså. Jag älskar att vara rödhårig. Det är verkligen min färg och jag trivs bäst som det. Men fy helvete vilken jobbig färg, när man tonar det iaf!
För det första så tvättas det ur på ett par tvättar bara och ser bara blaskigt och tråkigt ut.
För det andra så ser det helt olika ut i olika ljus och då tror jag ena gången att det är alldeles för brun/orange och nästa att det kanske är rätt rött iaf.
Och för det tredje (som har lite med nr2 att göra) så verkar det vara utomordentligt svårt att få till rätt färg! Dessutom är jag oftast jättenöjd när jag går från frisören men blir missnöjd när jag kommer hem och ser hur det ser ut i badrumsljuset... Baah!
 
Nu kanske inte dessa bilder var de bästa att jämföra med eftersom ljuset är så olika, men ni kan ju tänka er iaf =) Detta är dessutom efter två omgångar med färgbomben (nedanför)och det gjorde inte mycket skillnad.
(skit i att jag ser piss ut! Hatar att ta kort på mej själv och då ser man fördjävlig ut)
 
Och som om inte det var allt så vill jag ju väldigt gärna ha löshår ibland. Men hur lätt är det då, när man knappt vet vilken färg man har från dag till dag? Nu har jag funderingar på att det blir svart löshår, om jag nu någon gång får för mej att köpa det, men det hade ju varit kul att ha det i rött egentligen.
 
Provade en s.k färgbomb för någon vecka sedan och hade stora förhoppningar på den eftersom den hade så fin rödfärg. Men tyvärr verkade den inte fästa på mitt hår, förmodligen för att det är tonat och inte färgat. Och ju längre tiden går med mitt röda hår, desto mer sugen blir jag på att börja färga istället.
Vi får väl se, det skulle ju underlätta mycket iaf!
 
 
 
Sandra testar | | Kommentera

Träning v. 31, 32 och 33

Inte ens i den här kategorin uppdaterar jag kontinueligt, jag är kass på bloggning! =)
Har bara kört kondition/förbränning fram tills igår då jag äntligen vågade/orkade masa ner mej i gymdelen. Och som vanligt blir jag vansinnigt lycklig av att köra därnere, så jag förstår verkligen inte varför jag alltid ska undvika och dra ut på det.
Men nu är det dags, utbildningen börjar om alldeles för få veckor och jag vill ha lite styrka iaf. Jag har däremot verkligen märkt skillnad på min kondition efter alla dessa veckor på löpbandet! Folk har nämligen börjat be mej sakta ner när jag är ute och går med andra ^^ Och jag ser och känner ju när jag nu både knatar snabbare och i uppförsbacke på gymmet. Det som förut var mitt snabbast på "plan mark" är numer vilofarten i uppförsbacke =)
Jaja, skönt att märka någon skillnad iaf, för på mått och vikt gör det tyvärr inte det...
 
V.31
Blev det "bara" 3 dagars kondition. 42 min varje gång.
 
V.32
Sket det sej lite iom att jobbet började och jag var så himla trött både fysiskt och psykiskt. Men ett pass på 42 min samt en timmes friskvård på jobbet.
 
V.33
Tisdag och onsdag blev det 42 min på löpbandet och fredag en timmes friskvård.
 
Lördag
42 min löpband
Latsdrag fram och bak
Nacke
Ländrygg
Axelpress
 
Söndag
45 min löpband
Biceps med hantel
Biceps med stång
 
Träning/hälsa | | Kommentera
Upp