Känner mej som värsta storbloggaren

Hehe, nä kanske inte.
Men jag har iaf fått ett paket, helt utan att jag beställt det =) Tävlade nämligen på en av alla de bloggar jag läser, hos Hanna Kero, och lyckades vinna! Jag som aldrig vinner nått =P Paketet innhåller en freebra, men jag har inte vågat öppna det än. De hade bara upp till strl E och det är några snäpp för litet för mej. Dock jobbar jag på det så är den för liten ska det nog ordna sej.
 
Finaste paketet, förresten!
 
På tal om att jobba på saker och ting, jag har återupptagit träningen på allvar igen! Det är svettigt, jobbigt, trögt och tråkigt (iom handen) och alldeles, alldeles underbart! =) Får kickar av endorfiner och är på superbra humör efter varje gång. Förrförra veckan blev det två pass, förra veckan tre st och nu har vi nyss gjort det fjärde för denna veckan och vem vet? Kanske hinner med ett till om jag har tur =) Men det tar sej and I love it!
 
Nu är det snart helg och efter den ska jag börja jobba på heltid. Ska bli spännande att se. Tror inte handen ska bli såå stora problem, snarare att inte få gå hem och slöa efter några timmar och slippa ut ur masugnen ;)
 
Träning/hälsa | | Kommentera

Hehe, jag är nog trött!

Ibland är nivån på min humor fruktansvärt låg och nu, nyss, nådde det nog botten litegrann. Kan nog bero på värmen och att jag är lite sådär lagomt trött slö... Jag är mästarinna på att vara osäker när det gäller särskrivningar och får ofta fundera både en och två gånger och upprepa ordet i skallet.
 
Men min första tanke var faktiskt; det vore ju bättre om den var lite positiv! Sen skrattade jag.
Så det visar ju bara hur trög jag är.
 
Satt egentligen och sökte på fina gamla kameror och fastnade för denna. Nångång ska jag minsann äga lite finingar som jag kan ha i mitt framtida fotorum!
Åhh, hur vacker som helst juh!
Vardagen | | Kommentera

Över två veckor igen

Ja som sagt, min uppdatering är urusel oavsett vad. Fruktansvärt jag vet =)
 
Har iaf börjat jobba igen, bara halvtid dock, fram tills onsdag. Går lite sådär eftersom jag svullnar upp och ärret blir illrött och att jag efter några timmar knappt kan hålla i en penna för att skriva mina initialer. Men det går frammåt och snart ska jag vara redo att köra för fullt igen! =)
 
Ska vi göra en snabbsummering, som i förra inlägget?
 ♦ Snäll lillasyster kom och bakade morotskaka åt mej, både för att jag var handikappad och för att jag är livrädd för rivjärn! =) Som tack fick hon mumsmat av oss och alla var nöjda och glada. Katten fick massa mys(an)gos ^^
♦ Vi tog en sväng med några vänner till Bjärme för att kolla in Hårdrocksbandet. Bra band men Inzight förblir mitt favvocoverband.
♦ Gick på Springmeet och kikade på massa fina bilar och brände oss, Thias mest. Thias fick krama Birger, det lilla Storsjöodjuret. Jag är nog lite kär i Birger =P
♦ Åkte Calles cab på cruisingen på kvällen och kikade på mer fina bilar och massa fulla människor. Fick snäll kommentar av en kvinna som sa att jag var snyggast där. Matthias fick frågan om jag tillhörde honom och att han hade tur som fick ha tjejen med de  snyggaste klyvorna, från samma kvinna. Hmm, skorna eller brösten?? =O
♦ Förlorade lite nattsömn pga hockeyVMfinalen, men "vi" vann ju. Helt klart värt att se Tre Kronor vinna VM på hemmaplan!
♦ Tränat några gånger till, och nu idag gav jag mej på benträning. Man behöver inte använda handen till det. Hejhej, "nersketen-gång" om ett par dagar, då det blev insida och utsidan låren samt benpress och tåhävningar =P
♦ Fått värsta konsertsläppet någonsin som innebär att jag msåte lura med mej någon till Sthlm i november. Jag menar Avenged Sevenfold, Five Finger Death Punch  samt Device, dom måste jag se!
♦ Spelat mer WoW och fått mer fotosug, längtar dock till fina söderskogar med lite undervegetation och solbelysta gläntor!
♦ Börjat på en ny jättetjock bok och tröttnat på kött och sallad ^^
 
Haha, det var vad jag kom ihåg. Fick visst vara nog med det.
 
Ni får en massa instagrambilder,
tur man kan fota med mobilen i sånna här lägen! 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagen | | Kommentera
Upp