Och tiden den bara rinner iväg...

Jag kan inte förstå vart dagarna tar vägen?! Det är inte ens en vecka kvar av semestern ju :/ Jobbångesten försöker smyga sig på och jag försöker glömma bort den, jag kan ju vänta tills lördag iaf tycker jag.
 
Jaha, vad gör jag hela dagarna då? Ja inte en aning, haha! Jag fattar som sagt inte vart tiden tar vägen och knappt vad jag gör för att den ska gå så fort...
 
Men tvättat alla mina tyger har jag gjort och det gick bra, både blötläggningen av linnet och att tvättmaskinerna höll! :)Så nu är det bara att köra på när jag känner för det. Jag tog och beställde en riktig provdocka idag också, allt för att underlätta och klara mig själv så långt som möjligt.
Håller även på att diskuterar med Armstreet, som jag beställde skorna ifrån, eftersom det verkar som om de medvetet gjort skorna försmå. Och det funkar helt enkelt inte för mig , jag kan ju knappt gå i dem. Tanken är att en ska gå in dem, men 1cm?! Baah, funkar som sagt inte alls! Dessutom så fattas det ca 3-4cm på ankelremmen också och så hoppas jag att det inte ska vara. Nu väntar jag på mailsvar igen och hoppas på ett positivare besked denna gången.
 
 
Vi har också hunnit med att åka till Fäviken och halvt om halvt avlidit i värmen. Konstigt nog klarade jag mig både bättre än Matthias och utan huvudvärk, tackar så mycket! Jag fick även äntligen prata lite pilar och fick skyttetips och det dessutom av en som inte alls var nedlåtande, utan bara jättetrevlig. Och ännu bättre är att dessa personer ska öppna en bågskytte-butik, i Ope av alla ställen! :D Och som om inte det var nog så hittade vi ett tornespel där också! Tydligen är det varje år men vi har lyckats missa det. Iofs är det kanske inte vad en väntar sig på en jakt/hund/fiske/häst-mässa ;P Tyvärr var vi redan på väg hem och var trötta och lessa, så vi orkade inte vänta på att det skulle börja. Men nästa år kanske?
 
 
Och mer då? Jaa, njutit i båthamnen i Brunflo och läst bok medans Matthias fiskade. Åkt till Svenstavik och socialiserat, inte bara en utan två gånger. Badat i Storsjön vid Berg och även åkt speedobåten. Käkat glass med bland annat romrussin-smak (inte visste jag att det fanns, guuud så gott!) Varit på 40-års kalas och käkat gofika. Plockat ca 6kg jordgubbar, som blev 9 stora påsar, och svettades massa under tiden samt fick sån träningsvärk i  hela baksidan att jag fortfarande känner av det ;D Har även fått njuta på avstånd (tyvärr) två dagar i rad av ett mäktigt oväder med en massa blixtar. Synd bara att de stannade borta ovanför träden istället för att komma och hälsa på mig!
 
 
Och resten av semester är lika oplanerad som (nästan) hela semestern har varit. Skulle gärna hinna med en sväng på stråket innan det börjar kosta en massa i inträde, men vi får se om jag ids :)
 
Vardagen |
Upp