Sen sist

Har jag/vi blivit en gigantisk kista, två lampor, två bh:ar, 4m tyg extra, en fingerborg och hyskor till en klänning rikare och alldeles för många hundralappar fattigare (jag skulle faktiskt spara denna månaden).
 
Men det gör inget för jag är otroligt nöjd (ingen aning om jag köpt rätt färg på linnet dock, har inte kollat heller än av någon anledning). Lamporna blev helt perfekta trots att det dels blev en annan läslampa och dels att vi inte hade någon aning om vi skulle hitta en taklampa jag kunde stå ut med. Men nu är banne mig den gamla fula saken i datorrummet slängd och jag kan numera jobba där med mina projekt även på kvällen. Vad ska jag nu skylla på? ;D

 
 

Och på tal om projekt; de är otroligt hjälpsamma på Ohlssons tyger även i Sundsvall och inte nog med att jag hittade samma gröna "siden", jag fick även hjälp så jag kan hitta igen dessa på nätet + att hon som hjälpte mig lyckades hitta igen ett fodertyg som liknar det i min kappa! De hade nämligen liknande i butiken och jag tog en rövare och frågade om det även fanns på hemsidan och då gick hon ut på den och visade mig hur jag ska hitta åt det. Så nu vet jag av att det finns både svart och grått på hemsidan och även brunt och blått i Sundsvallsbutiken. Lycka!

 

Och även BH-köpet blev lyckat i slutändan(hatar att köpa ny BH, jäkla pärs!). Två st nästan till priset av en och då kan jag även beställa från Twilfits hemsida, nu när jag vet vilka storlekar jag ska ha (de fanns i flera färger men jag blev lite snål).

 


Jag hade faktiskt en kanondag i Sundvall trots att vi skulle på en del nya och okända ställen och jag brukar kunna bli skogstokig om inte allt klaffar. Men allt gick kanoners och jag var bara i ett glädjerus hela dagen :)

 

Nu är det nattvecka igen på jobbet och det är skönt även om jag verkar vara galet trött den här gången. 

Vardagen |
Upp