My entire body is sooo sore!

Haha, det var längesen jag hade en sån här träningsvärk må jag säga! Men det gör inget, det är ju som rätt gött också och jag känner mig alltid snyggare när jag har träningsvärk konstigt nog :D
 

My playground <3

 

Jag blev tvungen att ta uppehåll från träning i 3-4 veckor pga. envis förkylning och sedan hosta. Hostan har jag kvar men nu orkar jag inte vara borta längre! Klättrade ju typ på väggarna och fick superkasst humör...
 
Så förra veckan tog jag tag i det igen och njöt. Körde lugnt och sänkte vikterna för att vara lite snäll. Kändes dock lite grinigt då jag innan jag fick ta uppehåll hade tänkt att ändra upplägg och köra på tyngre med färre reps ett tag. Jaja, bara att starta om igen och köra på!
 
Och igår fick det bli ett jättepass, då jag skolkade i lördags, och det blev rygg, bröst, biceps, mage samt ca 20 min på arc-trainern efteråt (kör alltid det för att få in lite cardio). Därav min fina träningsvärk idag, haha.
 

Med Imagine Dragons i öronen, en Celcius i magen och gymmet att roa sig i så botar jag huvudvärk. Och sedan lite Sabrina på ARCen för att uppleva lite barndomsminnen under den plågsamma cardion! :D
 
Jaja, jag grisar på och har det bra. Jag älskar ju trots allt att träna och utan det skulle jag bli tokig rätt fort!

 

Nytt "lördagsgodis" i smakerna citron/lakrits, cocos och mint/choklad. Har bara smakat den med citron och den är galet god, smakar som kick-citron och har bästa konsistensen på en bar jag någonsin ätit!
Gjorde lite lyxbrunch igår efter träningen; bananplättar med kiwi, äpple och lönnsirap från Walden Farms. Galet gott det också och förmodligen en återkommande favorit!
Och nu på förmiddagen har jag foodpreppat så att jag ska kunna hinna med att träna innan jobbet, utan stress. Fick bli kyckling i sweetandsour-sås och fullkornsris. Enkelt och enformigt :P

Träning/hälsa, Vardagen |
#1 - - Mikaela:

Träningsvärk är så skönt :P

Svar: Ja, faktiskt :D Men bara om en kan gå någorlunda dagarna efter :P
sandraCnilsson

#2 - - Maria at inredningsvis:

Håller med jag körde hård pilates igår och va stolt över värken haha :) Jag passar på att önska dig en riktigt GOD jul och Gottnytt år:)

Idag har jag julklappstips till husdjur på bloggen!

LOVE Maria

Svar: Ja men det är något speciellt med träningsvärk. Lagomt dock! :DJag är lite seg så jag önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år :)
sandraCnilsson

Upp